Exkluzív outdoor karácsony

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Kivételesen igényes outdoor felszerelések karácsonyra

Karácsonyra szívesen választunk valami különlegeset, valami exkluzívat és ehhez nem feltétlenül kell valaminek aranybetétektől, vagy Swarovsky-tól csillognia. Az outdoor "nemesfém és drágakő" manapság a merinó, a funkcióhoz illő anyagválasztás és a különböző testformákhoz igazított forma.

 

Imádjuk a Merinót

Subzero thermal base layer

Subzero thermal base layer
Subzero thermal base layer

A merinót még mindig imádjuk. A merino gyapjú természetes, nem lesz büdös, hamar szárad és hamar kiszellőzik, nem gyullad fel mint a műszál, nyáron hűt, télen fűt. Egyszerűen tökéletes, amit viszont meg is kell fizetni ezért aztán minden karácsonykor a listánkon szerepel. Most megint felkerül, ezúttal a Sub Zero téli aláöltözet formájában.

A Sub Zero thermal base layer darabja első ránézésre, tapintásra is olyan vastag, hogy sarki télben sem fázna senki az biztos. A termék amúgy teljesen varrásmentes, amit elsőre mi sem hittünk ezért negyed óráig vizslattuk de nem találtunk rajta egyet sem. Az biztos, hogy ez a darab varrás mentén nem fog repedni és kidörzsölni sem fog minket sehol. Anyaga 94%-ban merino, a maradék 6% lycra amitől minden irányban kellemesen rugalmas és ettől maximálisan komfortos.

Kiemelendő, hogy a szabása hátul hosszabbított ami minden aláöltözetnél kötelező kéne, hogy legyen elkerülendő, hogy megfázzon a derekunk és folyamatosan öltözködni kelljen.

Az a ruhadarab, amit egy hetes síelésen le sem kell, hogy vegyünk. Külön megemlítendő, hogy a termék az Egyesült Királyságban készül, ára pedig merino termékek között kifejezetten korrekt!

Maximalisták kiegészíthetik nadrággal, hölgyek pedig választhatják a külön nekik szabott női verziót.

27.590 Ft

 

Tovább

  


 

Ne szóljatok senkinek, de ezt nem adjuk vissza

Milo Deve hybrid kabát

Milo Deve hybrid kabát
Milo Deve hybrid kabát

A Milo Deve hybrid kabátot kifejezetten az aktív mozgást kedvelő emberek számára fejlesztették, hozzátesszük, hogy élénk zöld színe és igényes kivitelezése miatt bármelyik bárban megállja a helyét. A felső több darabból áll össze. A mellkasnál lévő Gelanots szél-, és vízállóvá teszi elülső részét. Törzse és kapucnia kiváló termikus és szellőző tulajdonságokkal rendelkező Polartec Thermal Pro anyag. A tökéletes illeszkedés és mozgásszabadság érdekében a karok és az oldalsó panel sztreccses Nanoqpile fleece anyagból készültek.

A zsebek elhelyezésének köszönhetően beülőt és hátizsákot hordva is könnyen hozzáférhetünk tartalmához, a sztreccses, technikai szabás kiemelkedő mozgásszabadságot nyújt. A kapucni lapos varratokkal ellátott, így sisak alatt is kényelmesen hordható.

Az igazság az, hogy kevesen fogják sisakkal hordani, nekik elég annyi, hogy ez a Milo felső k… jó.

31.190 Ft

 

Tovább

  


 

Hátizsák kifejezetten hölgyeknek

Deuter Act Trail 22 SL

Deuter Act Trail 22 SL
Deuter Act Trail 22 SL

A Deuternél régen rájöttek, hogy a férfiak és a hölgyek anatómiailag egy hangyányit különböznek egymástól. Nem ésszerű tehát, hogy ugyanolyan hátrendszerű zsákokat gyártsanak nekik. Ebből fejlődött ki az SL széria, ami egy, kifejezetten nők számára fejlesztett hátrendszert jelöl.

Az SL szériába tartozó hátizsákok háta rövidebb, a hevederek keskenyebbek, más a formájuk. A csípőhevederek formája, egymástól való távolságuk és az elhelyezésük a női csípőre lett tervezve, a maximális komfort érdekében.

Emellett természetesen a megszokott Deuter technikai tulajdonságok sem maradnak ki, melyek közül most külön kiemelendő a “csípőheveder garázs” ahova az alsó hevedereket eldughatjuk ha zavarnának és az, hogy a zsák kívülről 2/3 részben felcipzárazható, ami ilyen méretű napi zsákoknál ritkán látott.

A teljesen fekete változatot egy sárga műanyag orchidea dobja fel illetve esős időben a kék esőhuzat.

31.490 Ft

 

Tovább