Motiváld a futásban

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Ajándékozz motivációt, praktikus futófelszerelés formájában.

Komoly tervei vannak, fel akar készülni, rendszeresen kell edzenie... támogasd őt egy igazán remek futófelszereléssel és minden alkalommal eszébe fog jutni, hogy kitől kapta ajándékba.

 

Megrögzött téli futóknak (és náthásoknak)

Asics Mitten Gloves

Asics Mitten Gloves
Asics Mitten Gloves

Ha valaki megrögzött futó akkor az orra után először a keze fog fázni. Ha pedig a hidegtől lemerevszik a kezed akkor hamarosan úgy mozogsz mint egy fatönk. Nem hiába hordanak a kelet-afrikai futók rövid nadrág-atléta trikó mellé kesztyűt.

A méret nélküli cérnakeszytű olcsó megoldás, de nem mutat túl jól a karácsonyfa alatt és hamar tönkre is megy.
E célból javasoljuk inkább az Asics télikesztyűjét. A kesztyű finom és meleg softshell anyagból készült és megtalálható rajta minden kötelező extra: elegendő fényvisszaverőcsík, érintőképernyő-kompatibilis ujjvégek és finom plüss mandzsetta.

Fúj a szél? A softshell ebben az esetben hamar áthűl. Semmi gond. Egy mozdulattal szélálló, egyujjas kesztyűt tudunk belőle varázsolni. A sok apró, fényvisszaverő hexagonnal díszített huzatot használaton kívül egy zsebbe tudjuk eldugni.

Ha pedig érzékenyek vagyunk a hidegre akkor nem csak a nagyujjon hanem a kézfejen lévő plüss betéttel is törölhetjük az orrunkat.

8.990 Ft

 

Tovább

  


 

Téli futónadrág hölgyeknek

Asics Lite-show wintertight téli női futónadrág

Asics Lite-show wintertight téli női futónadrág
Asics Lite-show wintertight téli női futónadrág

Nem könnyű megfelelő téli ruházatot tervezni a hölgyeknek. Legalábbis, ha a kedves feleségemből indulok ki. Szíve szerint a hideg ellen 3 nadrágban futna, de az meg "hogy néz már ki"!?

Ki merjük jelenteni, az Asics motiontherm anyagú téli nadrág nyújtja a megoldást. Mindenki próbálja ki maga, de szerintünk a helyi viszonyok között ennél melegebb futónadrág nem kell. Anyaga 9% elasztánt tartalmaz, derekánál a gumirozás széles. Ez a két tényező kimaxolja a rugalmas, kényelmes viselet kategóriát.
Külön öröm, hogy van rajta zseb, az meg pláne, hogy hátul középen van, így nem fog zavaróan lebegni a tartalmával együtt. Kocsikulcs, zsepi pont belefér.

21.990 Ft

 

Tovább

  


 

Fogd a zsákod és fuss

Asics Fujitrail speed backpack futó hátizsák + tartály

Asics Fujitrail speed backpack futó hátizsák + tartály
Asics Fujitrail speed backpack futó hátizsák + tartály

Az elsősorban terepfutáshoz és ultrafutásokon használt hátizsák trendbe beszállt az Asics is, rögtön egy érdekes darabbal. Sok esetben már inkább mellénynek hívják ezeket a zsákokat a méretük és szabásuk miatt. Az Asics Fujitrail a legmellényesebb darab, amivel találkoztunk (pedig nem is annak hívják :) )

Hevederrendszer helyett egy elasztikus, könnyű, jól szellőző mellényt kapunk ami üresen is simul hozzánk.
Akik a folyton csúszkáló pántokra panaszkodnak, mindenképpen próbálják ki a Fujitrailt. Az elvárt apró rekeszekből, zsebekből 6 található - 4 elöl, 2 hátul oldalt ami elölről is kényelmesen elérhető. Az első zsebek közül egy médiazsebként funkcionál, amit a próba alapján iPhone 6-os méretűre terveztek - 1 db kábelkivezető lyukkal. Külön említésre méltó, hogy a táska mindenhol így a zsebek is belül, ezüstösen csillogó anyagból készültek. Az izofóliára emlékeztető anyag, gondoljuk hőszigetelésre hivatott. A telefontartó zseb esetében ez egyértelműen praktikus. A 2 felső zsebbel tépőzárral állítható kisebb-nagyobb méretűre, amiben így mér kulacsok is elférnek. A főrekeszben egy gumipánttal rögzíthetjük a tásak tartalmát, hogy mégse ugráljon annyira.

Külön említésre méltó, hogy másfél literes víztartállyal és a hozzá tartozó ivócsővel érkezik, ami legtöbbször nem alapfelszerelés!

21.990 Ft

 

Tovább