Black Friday a futás szerelmeseinek is!

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Karácsony előtt épp kapóra jön: Black Friday a futás szerelmeseinek is!

A kinti futással télen sem kell leállni, erről már többször írtunk. A Playmax speciális Black Friday ajánlatainak köszönhetően pedig most igazán nagy kedvezménnyel lehet hozzájutni a legjobb futószerelésekhez (és közel 300 egyéb sportfelszereléshez) a Playmax üzleteiben és a Playmax webáruházában. Érdemes mihamarabb rendelni, hiszen az akció a készlet erejéig érvényes.

Alább a kedvenc kinti futóruházatok és kiegészítők között válogattunk néhányat, hogy motiváljunk a kültéri edzésekhez.

 

Ha nincs rajta sapka, akkor azért...

Nike Mens Run Hazard futósapka

Nike Mens Run Hazard futósapka
Nike Mens Run Hazard futósapka

Egy jó futósapka kellően melegen tartja a fejet téli hidegben és szélben is, elvezeti az izzadságot, feltűnő, hogy biztonságban legyünk és nem utolsó sorban jól néz ki. A Nike futósapkájának ellenőrzésekor ezeket a pontokat kipipálhatjuk, már csak egy szép csomagolás hiányzik hozzá és garantált az öröm.

6.999 Ft helyett 3.499 Ft

 

Tovább

  


 

Kesztyűs kézzel

Nike Mens Printed Dri-fit

Nike Mens Printed Dri-fit
Nike Mens Printed Dri-fit

A jó futókesztyűre is ugyanazok érvényesek, mint a futósapkára, amit fentebb már kifejtettünk, de mindemellett az sem hátrány, hogy az okostelefonodon a kesztyű levétele nélkül tudod elindítani az endomondo-t, vagy a stravat, illetve válthatsz a zeneszámok között. A Dri-Fit szövethálózat még izgalmas helyzeteknél is segít elvezetni az izzadságot.

7.999 Ft helyett 4.499 Ft

 

Tovább

  


 

Örömében kifut a lakásból

Nike Element half-zip futófelső

Nike Element half-zip futófelső
Nike Element half-zip futófelső

Az kiemelkedő láthatóságot biztosító futófelső fényvisszaverő betéteket is kapott. Az izzadtság-elvezető Dri-FIT anyag szárazon tartja a bőrt, ezáltal maximális kényelmet biztosít. A mellkas részen található cipzáras megoldásnak köszönhetően a test szellőzése könnyen szabályozható. A hüvelykujj-lyukas kialakítás biztosítja a tökéletes fedést mozgás közben is. Ára most kifejezetten kedvező, az örömszerzés garantált.

14.999 Ft helyett 7.999 Ft

 

Tovább

  


  

Kattints még több futó és fitnesz felszerelésért a legjobb Black Friday árakon!

Black Friday - Playmax
Black Friday - Playmax