Menü

2010.09.15.     Hozzászólás 1

Sportkártya.eu

Sportkártya: 50-szer többet tud, mint a fitneszbérleted

Miért is járnál csak egy helyre sportolni, ha ugyan azért a pénzért (vagy kevesebbért) egyszerre több mint 50 helyszínt is igénybe vehetsz!?

A hazai szabadidősport egyik legérdekesebb és a pénztárcákat is pozitívan érintő újdonsága a Sportkártya (www.sportkartya.eu).

Immár a magánszemélyek számára is elérhető a lehetőség, hogy birtokosai lehessenek a bankkártya méretű egységes sportbérletnek, amely egyszerre biztosítja a sportolás lehetőségét több sportágban. A Sportkártya tulajdonosai egy átlagos fitneszbérlet áráért (12 000 Ft) több mint 50 helyre járhatnak sportolni. Számos fitneszterem, wellness központ, uszoda, futópálya, sőt még falmászóterem is látogatható a Sportkártyával. Felvetődik a kérdés, hogy miért is járnánk csak egy helyre sportolni, ha a Sportkártyával ugyan azért a pénzért (vagy kevesebbért) egyszerre több mint 50 sportos helyszínt is igénybe vehetünk?

A Sportkártya október végéig kedvezményes feltételekkel igényelhető, azaz nem kell kifizetni a kártya kiállításának díját, valamint a hűségidő vállalása mellett az első hónap kártyahasználat ingyenes. Ha most igényelsz Sportkártyát, akkor a következő egy hónapban ingyenesen sportolhatsz több mint 50 helyen! (akciós kód: 112)
Bővebb információ és kártyaigénylés:
www.sportkartya.eu

Olvass többet a témáról: fitness

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • Carol 2011.01.07.   17:09

    Carol

    Kecskeméten a Formazona Sportközpont (Izsáki út 4., tel: 76 325 251) is elfogadó hely!

    válasz erre...