Sportkártya: 50-szer többet tud, mint a fitneszbérleted Hír

Sportkártya.eu
2010/09/15
Miért is járnál csak egy helyre sportolni, ha ugyan azért a pénzért (vagy kevesebbért) egyszerre több mint 50 helyszínt is igénybe vehetsz!?
Hirdetés
A hazai szabadidősport egyik legérdekesebb és a pénztárcákat is pozitívan érintő újdonsága a Sportkártya ( www.sportkartya.eu ).
Immár a magánszemélyek számára is elérhető a lehetőség, hogy birtokosai lehessenek a bankkártya méretű egységes sportbérletnek, amely egyszerre biztosítja a sportolás lehetőségét több sportágban. A Sportkártya tulajdonosai egy átlagos fitneszbérlet áráért (12 000 Ft) több mint 50 helyre járhatnak sportolni . Számos fitneszterem, wellness központ, uszoda, futópálya, sőt még falmászóterem is látogatható a Sportkártyával. Felvetődik a kérdés, hogy miért is járnánk csak egy helyre sportolni, ha a Sportkártyával ugyan azért a pénzért (vagy kevesebbért) egyszerre több mint 50 sportos helyszínt is igénybe vehetünk?
A Sportkártya október végéig kedvezményes feltételekkel igényelhető, azaz nem kell kifizetni a kártya kiállításának díját, valamint a hűségidő vállalása mellett az első hónap kártyahasználat ingyenes. Ha most igényelsz Sportkártyát, akkor a következő egy hónapban ingyenesen sportolhatsz több mint 50 helyen! (akciós kód: 112) Bővebb információ és kártyaigénylés: www.sportkartya.eu
Hirdetés