SalsaFit'Animáció Hír

Folyondár.hu
2011/02/14
Alakformálás kubai salsa, merengue, bachata, cha-cha-cha, rumba és reagettó lépésekkel....
Hirdetés
A SalsaFit’Animacion - egy csoportban végezhető dinamikus mozgás, mely a kubai salsa, a merengue, a bachata, a cha-cha-cha, rumba és a reagettón alaplépéseire épül.
Elsődleges célja a tánclépések elsajátítása, magas szintre emelése, show tánc mozgáselemekkel történő fűszerezése. Mindemellett fontos cél karbantartani és fejleszteni a csípő-, derék-, és combizmokat, kialakítani a helyes testtartást, feszesen tartani a kart és a lábat, javítani az állóképességet, fejleszteni a koncentrációkészséget.
Az alapszint - SalsaFit’Animacion Basic -, azok számára ideális, akik még nem táncoltak kubai salsát. Ebbe a csoportba bárki bármikor bekapcsolódhat.
A haladószint - SalsaFit’Animacion Plus -, azok számára igazán élvezetes, akik már ismerik a kubai táncok sajátos stílusát, akik már táncoltak korábban, vagy akik magabiztosan mozognak a SalsaFit’Animacion Basic csoportban.
SalsaFit’Animacion Children - mozgásfejlesztő kurzus gyerekeknek . A mozgáskultúra kifejlesztése gyermekkorban a legsikeresebb, a legeredményesebb. Az új tánckultúra megismerése leköti a figyelmüket, érdeklődésüket, formálja mozgásukat, testtartásukat, lelki és testi kifejezőkészségüket, fejleszti nyitottságukat, mozgáskoordinációs készségüket, egyensúlyukat és ritmusérzéküket, optimizmust, életszeretetet tanulnak, mely pozitívan befolyásolja egész életüket. Ajánljuk azoknak a gyerekeknek is, akik még soha nem táncoltak, és azoknak is, akik éppen más táncstílusban fejlesztik magukat.
 
81332-salsavidi.jpg
 
A felnőtt órák időpontja: Hétfő, szerda: 11.00-12.00, 19.00-20.00, Kedd, csütörtök: 10.30.-11.30.
A gyerek órák időpontja: Kedd, csütörtök: 18.00-19.00.
Részletek: www.folyondar.hu
Hirdetés