Nyílt nap a Főnix EuroFit női Fitneszteremben Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/11/12
November 15-én szombaton 7-18 óráig rengeteg szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe a Főnix EuroFit női fitneszteremben. Némi ízelítő: Aerobic órák, cardio- és súlyzóedzés, infraszauna.
Hirdetés

November 15-én szombaton 7-18 óráig az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe ingyenesen:

- ingyenes aerobicórák bejelentkezéssel

- ingyenes cardio- és súlyzóedzés

- ingyenes 15 perces hátmasszázs bejelentkezéssel

- ingyenes infraszauna bejelentkezéssel

- ingyenes gyermekmegőrzés bejelentkezéssel

- bérletvásárlási akció -10% kedvezmény

- 4000 Ft feletti szoláriumbérlet vásárlás vagy töltés esetén szolárium kozmetikumot adunk ajándékba

 

8 éve sikeresen működő női fitnesztermünk garancia a Te sikeredre is!

Szakképzett teremedzőink személyre szabott edzéstervezéssel és diétás szaktanácsadással állnak rendelkezésre. Új vendégeinknek bemutató edzéssel segítünk megtenni az első lépéseket a fitnesz és az egészséges életmód világába.

 

Soha nem késő elkezdeni!

Ebben a tágas, mégis családias légkörben mindenki megtalálja az egészségi állapotának, korának és ízlésének megfelelő mozgásformát. Fitnesztermünkben elérhető áron minden eszközt megtalálsz nemcsak a sportoláshoz, hanem megfáradt tested-lelked regenerációjához is (infraszauna, masszázs, szoláriumok). Korszerű Technogym gépekkel felszerelt fitnesz- és cardio-részlegünkben edzőink irányításával megvalósíthatod álmaid testformáját! Proteinbárunkban kellemesen eltölthetsz barátnőiddel, edzőtársaiddal egy kis időt egy finom kávé, tea vagy proteinturmix mellett, miközben csemetédre szakképzett óvónéni vigyáz, hogy ezt a 1,5-2 órát ténylegesen épölésedre-szépülésedre tudd fordítani!

 

Bővebb infó:
Hirdetés