Nincs FittAréna Béres Alexandra nélkül! - 3. TeleSport-SPAR FittAréna Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/11/12
A fitneszkirálynő idén sem hagyja ki a TeleSport-SPAR FittArénát, sorozatban harmadszor lép fel a Papp László Budapest Sportaréna nagyszínpadán, hogy gyakorlataival megmozgassa a több ezer összegyűlt résztvevőt.
Hirdetés

Alexandra az óráján legújabb, Menni fog! Című dvd-jének egész testre kiterjedő, hatékony gyakorlatait mutatja be a fitnesz és az aerobik kedvelőinek.

 

Az óra célja, hogy a mozgás során mindenki megtalálja saját stílusát, és persze minden porcikáját kellőképpen megdolgoztassa. Természetesen Alexandra azt is szeretné, hogy a közös tornázás alatt mindenki jól érezze magát, és az edzés végére pozitív energiával töltődjön fel. Alexandra így invitálja közös edzésre a FittArénára érkezőket: „ Olyan sokszínűek vagyunk és gyakran nem is sejtjük mi rejlik a belsőnkben! Próbáld ki magad különböző stílusokban, hogy megtaláld azt, ami a legjobban feldob! Erre nincs is jobb, mint egy ilyen magas színvonalú esemény! Együtt megtaláljuk a belső harmóniát!”

 

Aki szeretne részt venni Béres Alexandra fantasztikus hangulatúnak ígérkező óráján, annak ott a helye november 22-én, szombaton a Papp László Budapest Sportarénában !

 

Bővebb információ az eseményről...
Hirdetés