Mozdulj rá! Ismét itt a MoveYa! Day Hír

Siető Andrea - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/02/16
Itt a lehetőség, hogy a téli fáradtságot egy hatalmas lendülettel száműzd és feltöltődj a tavaszra.
Hirdetés
Már hatodik alkalommal pörgeti fel a mozgásra és pörgésre vágyókat.
Most is rengeteg változatos program közül válogathatsz, tíz nemzetközi prezenter, élő DJ- és dob-show-k csak arra várnak, hogy felpezsdítsék a véredet. A dance kedvelőinek olyan energiabombák forrósítják a cipőtalpukat, mint a tánc francia szabadságharcosa, Morgan Monreau , a parkett spanyol ördöge, Israel Mallebre és az afrodance királya, Didier Muamba . A steplép csők egész napos izzásáról Anton Todorov trendi kombinációi, José Martinez őrülten tüzes lépései és a Füzessy Balázs ‒ Natalia Kolesnikova páros lendületes koreográfiája gondoskodik. A legkeményebb résztvevők box és Hot Iron órákon erősíthetnek, míg a relaxációra vágyók Julia Przybilka Body Art óráin és Zuzana Svikova ringató Port de Bras koreográfiájával tapasztalhatják meg test és lélek egyensúlyát. A ritmust a MoveYa! DJ -k mellett a francia sztárdobos, Vince Mourrégot percu electro és house ütemei diktálják. A helyszín a Folyondár Vasas Sport és Táncközpont , Budapesten.
 
Felpörögtél, de nagyon messze vannak tőled a helyszínek? Ne aggódj, a fitneszterem és klub keresőnkben könnyen megtalálod a lakóhelyedhez legközelebbi termet, ahol kipróbálhatod a MoveYa! Day mozgásformáit.
 
Ráadásul pénztárca kímélő ajánlatokkal is kedveskednek neked a klubok, hogy az ár ne lehessen kifogás arra, hogy mozdulj. Akcióink közül bitzos megtalálod a neked megfelelő ajánlatot.
 
Az idei MoveYa! Day most különlegeset is ígér, ugyanis a nap lezárásaként, mindenkit lilába öltözve várnak az esti Purple Party-n, ahol biztos nem fogsz a fáradtságtól lihegni, hanem feltöltődve bulizod majd át az éjszakát. Ezt ígéri neked, az év legpörgősebb aerobic napja a Nike MoveYa! Day.
Hirdetés