Lite Fitness Night 2010 Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/06/16
Szeretsz mozogni és bulizni is? Most olyan programot kínálunk, ami garantáltan felpörget!
Hirdetés
Harmadik alkalommal rendezik meg 2010. július 2-án az ország egyedülálló fitnesz-aerobik eseményét a Lite Fitness Night ot a Lite Wellness Club szervezésében, melynek helyszíne a SportMax Hegyvidék rendezvényközpont.
Az egészséges életmód iránt elkötelezett szervezők szándéka, hogy olyan rendezvény jöjjön létre, amely összekapcsolja a mozgást a szórakozással, és amely új trendet teremt a budapesti fiatalok körében. A 2007-es és 2009-es Lite Fitness Night sikerén felbuzdulva idén még az eddigieknél is jóval nagyobb szabású rendezvényen vehetnek részt mindazok, akiket érdekel a wellness és fitnesz világa, szeretnének egy jót bulizni, és nyitottak az újdonságokra.
 
Mit kínál neked ez az éjszaka?
A Lite Fitness Night egy egyedülálló rendezvénysorozat: egy igazi éjszakai, kültéri és beltéri edzés maraton.
Lesz itt minden: szabadtéri fáklyás bodyART, medenceparti fáklyás SPINNING, Boot Camp, TRX, masszázsok 30 %-os kedvezménnyel, kivilágított medencés fürdőzés, éjszakai squash kupa, egészségügyi szűrések, tombolasorsolás.
Kilépni a megszokottból, feszegetni határainkat hosszú órákon át, majd kényeztetni testünket és lelkünket és átadni magunkat a mozgás örömének - ez a szervezők célja az estén.
A Lite Finess Night házigazdája a Valami Amerika és a Beugró sztárja, Szabó Győző lesz.
A rendezvény részleteit és órarendjét nézd meg itt: www.litewellness.hu vagy érdeklődj a Lite Wellness Clubok recepcióin.
 
A jegy ára nem klubtagoknak:
Elővételben:   - június 20-ig: 2500 Ft,  - július 1-ig: 3000 Ft
A helyszínen: 3500 Ft   Az órákra előregisztráció szükséges. A regisztrációs díj 500 Ft, melyet a belépőjegy ára tartalmaz. A regisztrációs díj 2 órára érvényes, további 1 órára még 500 Ft a regisztráció. 
  Regisztráció és jegyvásárlás:   Lite Wellness Club - Hegyvidék 1123 Budapest, Csörsz utca 14-16. (SPORTMAX HEGYVIDÉK)
Lite Wellness Club - Újbuda 1112 Budapest, Kánai út 2. (SPORTMAX ÚJBUDA -TÓVÁROS)
 
Még több infó: klikk ide!
Hirdetés