Hozd formába magad a nyárra! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2011/04/27
Zsírégetés és alakformálás egyszerűbben!
Hirdetés
A tavasz beköszöntével egyre nehezebben tudod palástolni fekete szerkóval és egyéb praktikákkal a télen felhalmozott „aranytartalékaidat”?   Itt az idő, hogy a strandszezonra formába hozd magad!
Mindenki számára most válik csak igazán fontossá a vonzó alak, miután lekerültek a téli, mindent eltakaró vastag ruhák. A jobb alakért érdemes-e életmódot váltani?
81485-iStock_000014160952Large.jpg
Egészségünk, alakunk, és nem utolsó sorban testzsír százalékunk csökkentése érdekében a válasz igen, mert a tetszetősebb külső által:
- Egészségi állapotunk javul - Sokkal jobb lesz a közérzetünk - Nő a teherbírásunk - Nő a fizikai aktivitásunk
 
Amit ehhez tennünk kell nem is olyan megterhelő, sőt pár edzésnap elteltével boldogító is lehet.
 
A három legfontosabb teendő:
1. Figyelj oda az étkezésre! - Kerüld az éhezést, mert szervezetedben „raktározás mód” áll be, mely akadályozza céljaid elérését! Inkább naponta ötször keveset, fehérje dúsan, magas rosttartalmú ételeket fogyassz!   - Az utolsó étkezést (ami 18 óra előtt legyen)- kiválthatod egy diétához kiváló fehérje turmixszal.
2.Mozogj rendszeresen! Legalább heti háromszor, bármit!- kondizástól a zumba táncig Séta a kutyával, kocogás a barátnőkkel, foci a haverokkal, aerobic óra vagy otthoni szobakerékpározás a kedvenc TV műsorod alatt. - nézd meg otthoni fitneszgép kínálatunkat
3. Égess zsírt egyszerűen! Végül a fentiek mellett lendületet adhatnak a zsírégető készítményeink, melyek elősegítik kitűzött céljaid megvalósítását, hiszen van, aki izmokra vágyik, és van, aki fogyni szeretne. A zsírégető készítmények az utóbbi csoportba tartozóknak segítenek étvágycsökkentő hatásukkal, illetve a zsír raktározását akadályozó, a zsírlebontást gyorsító hatásukkal.
 
Kis segítség, hogy eligazodj: 1.  L-carnitin formulák – Carni-X, Mega Carni-X, Carni Complex, Carni FX, Carni Mátrix, Pentacarn, Liquid Carni-X . „Szívbarát” zsírégetőkén is ismert táplálék-kiegészítő. A karnitinnek döntő szerepe van a zsírlebontásában és energia termelésében. Edzések előtt beszedve megakadályozza a tejsav felhalmozódását az izmokban, javítja az oxigénellátását és így növeli az állóképességet.
2.  Étkezések előtti kiegészítők • HCA – meggátolja a tápanyagból bevitt szénhidrátok zsírrá való átalakítását. • HCA Chitosan – „Zsírmágnesként” ismert táplálék-kiegészítő, amely mágnesként magához vonzza a táplálékból bevitt zsírsavakat és nem engedi őket felszívódni. • Satisfactor – Koreai fenyőmag olajat tartalmazó kiegészítő, csökkenti az étvágyat és a teltségérzet fokozásán keresztül teszi sikeressé a fogyást.
3.  Termogén zsírégetők – Tea-X, Thermo-X, Thermo FX A termogenezis segítségével fokozza a szervezet által elégetett energia mennyiségét és növeli az edzésintenzitást.
4.  Komplex formulák – Perfect Fatloss, Reform, Adipokill Ezek az ultra erős zsírégetők lehetővé teszik a sokoldalú támadást a makacs zsír ellen.
A fenti zsírégetőket web áruházunkban vásárolhatjátok meg!

Hirdetés