Hideg szeretet a hétvégére - Programajánló Hír

Puskás Judit - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/01/27
Óriási sídzsembori és néhány figyelemreméltó túra vár a hétvégén, de akkor sem kell unatkoznod, ha kiráz a hideg a hidegtől!
Hirdetés
A hét, sőt talán a hónap legnagyobb durranása egyértelműen a Fundango Snowattack – Sí és Snowboard fesztivál . A január 29.- február 06.-ig tartó összeröffenés tulajdonképpen nem más, mint 6 napnyi sport partyhangulatban.  Itt még ha akarsz sem tudsz unatkozni. Nappal a síelés és persze egyéb téli sport uralja a terepet, de este már a „ Diszkópatkányoké ” a főszerep.
A „ Special Nightoknál ” garantáltan nem lesz fagyos a hangulat, nem úgy mint az 1000 kilométernyi pályán, ahol bőven kicsúszkálhatod magad. De nem kell tovább győzködjelek, ez annyira jó, hogy úgysem tudod kihagyni! Egyszóval: Jössz és kész! Csak vigyázz, ne felejts el időben jelentkezni, tavaly ugyanis pillanatok alatt elfogytak a szabad jegyek! Részletek...  
 
A téli sportok szerelmeseinek itt van még egy ínyencség, méghozzá egyenesen a Magyarországi síelés szívéből, Eplényből. A január végén megrendezendő Tehetségkutató Sí és Snowboard  verseny elsősorban fiataloknak kínál szórakozási lehetőséget, de azon belül amatőröket és vér profikat is szeretettel várnak egy kis versengésre. Részletek...
 
Ha inkább a magad ura akarsz lenni és máshova mennél síelni, ne felejtsd el megnézni a legfrissebb hóhelyzetet!   És, ha síléced állapota nem tökéletes, vagy éppen még nincs léced, vagy deszkád a hétvégi csúszkáláshoz nálunk ezen problémáidat egyszerűen orvosolhatod.
 
Ha a sítalp nem áll olyan jól a lábadon, és a friss levegőn túrázást amúgy is előnyben részesíted a csúszkálással szemben, akkor sem kell aggódnod. A hétvége Neked is remek eseményeket tartogat.
Kezdjük is a felsorolást a január 30.-i Téli Mátra Teljesítménytúrával.  A Mátra szépségeit, főleg télen, senkinek sem kell bemutatnom, tehát a környezet már adott a jó hangulathoz. Az egyetlen problémát a távok okozhatják. Mivel a 4 szabadon választható táv (19 km, 25 km, 33 km és 40 km) közül a legkisebb is 19 km, így legalább 5 órás gyalogtúrára számíts. Ha ez nem okoz gondot, akkor kötelező a megjelenés! Részletek...
 
Akik inkább a Bakonyt preferálják, azoknak irány hétvégén a kincsesbányai Teljesítménytúra , ahol a természet szépségeiben szintén nem kell csalódnunk, és a Mátrai túrához hasonlóan pedig különböző távlehetőség közül választhatunk. A 3 táv pedig lehetőséget ad arra, hogy senkinek ne legyen kifogása egy jó kis túrázás ellen.
 
Ha kiráz a gondolat, és a hideg, hogy fagyos körülmények közé merészkedj, akkor sem kell mellőznöd a mozgást.  Válogass Indoor  lehetőségeink közül!
 
Hirdetés