50 év, 50 célpont - különleges túrajáték a Pilisi Parkerdőben Hír

(X) - Támogatott tartalom
2019/05/10
Túrázd végig az 50 célpontot szeptember végéig és nyerj értékes ajándékokat!

Az idén 50 éves Pilisi Parkerdő őszig tartó „túrajátékot” indít természetjáróknak. A parkerdő összesen 65 ezer hektáros területén 50 különleges célpontot jelölnek ki, és az azokat szeptemberig végig járók ajándékokat nyerhetnek.

50 év 50 célpont Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.
50 év 50 célpont
Kép forrása: Pilisi Parkerdő Zrt.
 

 

Amikor a szelfi nyerő is lehet!

„Túrajátékot” indít természetjáróknak a Pilisi Parkerdő Zrt. A fennállása 50. évfordulóját idén ünneplő intézmény összesen 65 ezer hektáros területén 50 különleges helyszínt választott ki: ezek egy része kifejezetten népszerű célpont, de sok nehezebben megközelíthető, kevésbé ismert hely is a listára került. A természetjárók a célpontnál készült szelfivel igazolják, hogy jártak ott.

 

Túrázz értékes nyereményekért

A játékban már 5 helyszínnel részt lehet venni; a szelfiket beküldők között minden hónapban családi belépőket sorsolnak ki a Budakeszi Vadasparkba. Azok pedig, akik szeptember végéig mind az 50 célt teljesítik, egy-egy hétvégét nyerhetnek a Som-hegyi és a Hármashatás-hegyi turistaházba, illetve éves családi belépőt a Budakeszi Vadasparkba.

 

Fődíj: Egy hétvége a Som-hegyi turistaházban (akár 30 főre)

2. díj: Családi hétvége a Hármashatár-hegyi turistaházban (4 főre)

3. díj: Éves családi belépő a Budakeszi Vadasparkba

 

Hogyan tudsz részt venni a sorsoláson?

Látogass el minél több, de havonta legalább 5 kiemelt helyszínre, hogy részt vehess a Pilisi Parkerdő és a Budakeszi Vadaspark közös, őszig tartó játékában! Mind az 50 helyen kijelölünk egy szelfi-pontot, az ott készült önarcképet küldd el az 50eves@pprt.hu címre minden hónap első hétfőjéig! Az e-mail tárgya ez legyen: 50 év, 50 célpont.

 

A játék május 3-tól indul és szeptember 29.-én éjfélkor zárul. A fődíj sorsolására október 3.-án, az Erdők hetében kerül sor. A nyertesek fotóit minden hónapban közzéteszik a Pilisi Parkerdő Facebook oldalán.

 

Az 50 helyszín térképen (kattints a képre!):

50 év 50 célpont Forrás: Pilisi Parkerdő Zrt.
50 év 50 célpont
Kép forrása: Pilisi Parkerdő Zrt.
 

 

További információ és játékszabályok:
www.parkerdo.hu/50eves