Ha félrelépnél… bandázsok Hír

Siető Andrea - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/04/15
Futás közben véletlenül rosszul érkezel és kificamítod a bokád. Ismerős?  Ilyenkor jól jön a bandázs.
Hirdetés
Sportolás közben bármikor adódhatnak balesetek, ami akár hosszú időre is mozgásképtelenné teheti az embert. Húzódások, ficamok, rándulások, amik fájdalmasak, és csak a sérült testrész pihentetésével gyógyulnak.
A bandázs nem egyenlő a fáslival!
A bandázsok egy-egy testrész tehermentesítésével segítik a gyógyulást. A szalagok, csontok ízületek sérülései esetén ajánlott a használatuk. Részben pótolni tudják a kiesett funkciókat, de alkalmazásuk preventív céllal is sokat segíthet. A bandázsok amellett, hogy stabilizálnak, kompressziót biztosítanak, melegen tartják az ízületeket, így megóvják a felhasználót a további sérülésektől.
 
80651-bandagekez.jpg
 
Persze nem csak aktív sportolók használhatják. Bárkinek szüksége lehet rá akár egy szabadidős sporttevékenység közben. Sőt, a mindennapi életben is szerezhetünk sérüléseket, húzódásokat, akár játék közben is.  
Alkalmazása nem csak utókezelés, de megelőzés céljából is tanácsos. Főleg akkor, ha valakinek már egyszer egy sérülés miatt nem teljesít száz százalékosan a térde, bokája, csuklója.
 
80651-bandagelab.jpg
 
Mivel tud többet-jobbat az Sensa Line?
Az az emberek aktivitásának a megőrzését tűzte ki célul, így a művégtagokon kívül egy új segítséget ad a sportolás szerelmeseinek a gyorsabb gyógyulásra, rehabilitációra. A Sensa Line bandázscsalád ezt hivatott elősegíteni.
Az Otto Bock eszközeinek a minőségi anyagok felhasználása, a tökéletes, részletgazdag kidolgozás természetes velejárója. Az innovatív megoldások alkalmazásában élenjáró cégnél folyamatos a termékfejlesztés, ezáltal a magasabb szintű életről a funkció, kényelem és design együtt gondoskodik. Ahogy a műlábaknál is, a bandázsoknál is törekednek arra, hogy a használatuk láttán, ne egy sérült embert lássunk, hanem egy aktív életmódot folytató, teljes életet élő embert.
Hirdetés