Freestyler - mozgás 3D-ben Hír

Siető Andrea - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/04/30
A gumikötél által adott ellenállással kell megküzdened, mely a súlyzózáshoz képest nagyobb munkára kényszeríti az izmaidat.
Hirdetés
Fitness újdonságokból lassan minden hétre jut egy. Most, íme az eheti újdonság, a Freestyler, amivel játékosan szabadulhatsz meg felesleges kilóidtól és erősítheted izmaidat.
Az eszköz neve Freestyler, mely egy kutatócsapat több éves fejlesztésének eredményeként jött létre. Nem csak színesíti az aerobik órák világát, az erősítő eszközök tárházát, hanem az eszköz sajátosságaiból adódóan kihozhatod magadból a maximumot.
80692-image010.jpg Az eszköz egy szörfdeszkához hasonlít, aminek a végeihez gumikötelet erősítettek. Gumipánt a bokákra, egyet-egyet a kezekbe és indulhat is az edzés. A gumikötél használatakor a kötél által adott ellenállással kell megküzdened, mely a súlyzózáshoz képest nagyobb munkára kényszeríti az izmaidat– hiszen az engedő fázisban is erőkifejtésre kényszerít. Mindezt úgy, hogy több tengely körüli mozgásra leszel képes, ami a kondigépeken nem kivitelezhető.
80692-new-1.JPG Mindamellett, hogy nagyon jól átmozgat még rengeteg előnyt tudhat magának ez a kis szerkezet.  Végezhető rajta funkcionális erősítő edzés, fejlesztheted az állóképességed, javítja az egyensúlyt, a koordinációt és fokozza a hajlékonyságot. A rehabilitációs mozgásban is nagy szerepe van, mert fejleszti a testtudatot és a teljes ízületi mozgásterjedelmet ki lehet használni vele. És végre természetes emberi mozgásokat végezve veszíthetsz a súlyodból.
 
Ráadásul mindezt viszonylag rövid idő után már tapasztalni is fogod.
Próbáld ki ezt a fajta edzésformát is, hogy te magad megbizonyosodj a hatásairól.
Hogy hol találsz ilyet? Például a Griff Squash és Fitness Clubban.
Hirdetés