Fitneszrajongók figyelem! Szombaton itt a tavasz legfittebb napja! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/05/20
Már csak néhány nap van hátra, és kezdetét veszi az idei tavasz legnagyobb fitnesz-aerobik rendezvénye, a 2. Nativa Fittnap.
Hirdetés

A május 24-én, szombaton megrendezésre kerülő eseményen nagyszerű prezenterek, és kiváló óratípusok várják a résztvevőket. A nap programját idén is Béres Alexandra fitnesz világbajnok Súlykontroll programja indítja. A program gerincét ezután az eszközös órák, illetve a Body&Mind óratípusok adják: a nagyteremben kangoo-val, Xcoval és Flexi-Barral mozoghatnak a fitnesz szerelmesei, míg a kisteremben pilates, Body Art, gerincjóga, és számos más mozgásformát próbálhatnak ki. A fellépők között olyan hazai sztárok szerepelnek, mint Hornyák Ádám (Ádee), Lencsés Rita és Borsodi Balázs, Geszler Dorottya, illetve két külföldi prezenter, Andy Sasse és Marisa Cardozo is tart órát a 2. Nativa Fittnapon.

A mozgásprogramok mellett kiállítók, illetve ajándéksorsolások is várják az érdeklődőket, így garantált a tartalmas szórakozás. Jöjjön el Ön is, és töltse mozgással a szombatot!

Bővebb információ és jegyvásárlás:
Hirdetés