Fitneszprogramok novemberben Hír

Mozgásvilág.hu
2010/11/02
Ne tunyulj el ősszel sem, olyan novemberi fitneszprogramokat ajánlunk a figyelmedbe, amiket kötelező kipróbálnod!
Hirdetés
Novemberben kedvedre válogathatsz a fitnesz programok közül, ugyanis nem lesz belőlük hiány. Kipróbálhatsz vadonatúj technikákat, a legújabb trendeket és jól bejáratott órákat is. Most megtudhatod, hova érdemes menni mozogni novemberben.
Biopont Őszi Országjáró Fitnesz Turné Helyszín: Golds Gym (1020 Budapest II. kerület, Lövőház utca 2.) Időpont: november 8. November 8-án 3 új fitneszirányzattal is megismerkedhetsz a Golds Gymben, a strike zone-nal, a reggaeness-szel és a body-balls complexszel a Biopont Őszi Országjáró Fitnesz Turné keretein belül. A nyílt nap 16:30-kor kezdődik. Részletek, további infók: Klikk ide!

Avon Test Lélek Napja Helyszín: Vasas Folyondár utcai Sport és Táncközpont (Bp. III. ker. Folyondár u. 15.) Időpont: november 13. November 13-án rendezik meg a wellness jellegű mozgások napját az Avon Test Lélek Napot. Az egyre hűvösebbre forduló őszi időben, az Avon Test és Lélek Nap ideális alkalom a regenerálódásra, a nyáron elraktározott energiák felfrissítésére. Ezen a rendezvényen, a kezdőtől a haladóig, mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb mozgásformát a jóga, a pilates és a legfrissebb wellness trendek palettájáról. A legnevesebb hazai és nemzetközi oktatók négy színpadon, változatos mozgás programokkal várják a látogatókat. A rendezvényen mindenki kipróbálhatja a Naga és bikram jógát, a pilates-t, a bodyART-ot, a Port de Bras-t. A mozgás órák mellett, életmód-előadások is várják a látogatókat, ahol belső utazásról, agykontrollról, asztrológiáról és személyre szabott táplálkozási programról tartanak előadást az ország legfelkészültebb szakemberei. Emellett szépségtanácsadás, nyeremények és ajándékok is várják a látogatókat. A bevétel egy részével a Magyar Rákellenes Ligát támogatják a szervezők.  Részletek, további infók: Klikk ide!
 
Tesco Fitt Napok - Debrecen Helyszín: Kölcsey Központ (4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.) Időpont: november 13. Nemcsak a fővárosban lesznek fitnesz programok, a Tesco FittAréna és a hazai fitnesz-világ sztárjai november 13-án a Tesco Fitt Napok keretén belül Debrecenbe, a Kölcsey Központba költöznek! Kapunyitás: 8.30 órakor Részletek, további infók: Klikk ide!
 
Tesco FittAréna-Fitt Napok 2010 - Budapest Helyszín: Papp László Sportaréna Időpont: november 28. Idén november 28-án, vasárnap lesz az év egyik legfittebb napja! A TESCO FittAréna változatos fitnesz és az aerobik programmal vár mindenkit, aki szeret sportolni. A Papp László Budapest Sportarénában 5 teremben 40 különböző óratípus közül választhatsz. A neves hazai prezenterek vezette hagyományos fitnesz és aerobik mellett a Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni. 200 Spinneren tekerhetsz, 40 gépen evezhetsz a Concept 2 Regattával, és 900 Kangoo cipőben pattoghatsz idén is. A kínálat nagy és változatos, mindenki találhat kedvére való és hangulatának megfelelő mozgásformát. A rendezvényen olyan sztáredzőkkel találkozhatsz, mint Béres Alexandra, Cseresnyés Bea, Czanik Balázs, Tatarek Rezső, Varró Gyula, Schobert Norbi és Rubint Réka. Különleges programpont lesz Almásy Csilla és Szentgyörgyi Rómeó közös bemutatója. A Fitnesz Parkban a résztvevők kipróbálhatják a legújabb, leghatékonyabb, Magyarországon már fellelhető fitnesz eszközöket, illetve szakértők segítségét, tanácsát is kérhetik az eszközök helyes és hatékony használatával kapcsolatban. Részletek, további infók: Klikk ide!
Hirdetés