Fitness buli - Fitbalance Park 2010 Hír

FitBalance.hu;http://www.fitbalance.hu
2010/08/17
Nyílt fitness órák, fitness, dance,  spinning®, yoga, pilates, Xco, BodyArt, Iron Box, Zumba, Capoera, stb. óratípusokkal.
Hirdetés
2010 szeptember 19-én Buda szívében a  Millenáris parkban az idei  ősz egyik legjelentősebb egészség, fitness és mozgás fesztiválja  kerül megrendezésre, egyedülálló helyszínen és a legkiemelkedőbb szakmai és szabadidő programokkal.  A Fitbalance rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet a mozgás, az egészséges táplálkozás, valamint a szűrővizsgálatok fontosságára!
A rendezvényen ennek szellemében kerültek kialakításra a programok, így 7 színpadon és 5 helyszínen, közel 35 hazai és nemzetközi prezenter tart nyílt órákat, fitness, dance,  spinning®, yoga, pilates, Xco, BodyArt, Iron Box, Zumba, Capoera, stb. óratípusokkal. Itt lesz: Borsodi Balázs, Lencsés Rita, Katus Attila, Tatarek Rezső, Czanik Balázs, Julia Przybilka (D), Sheldon, (NL) valamint további népszerű oktatók várják a mozogni vágyókat. A Parkban található kiállítási területen,(ingyenes)  számtalan aktív programmal készülünk, az egészséges életmód kedvelőinek, valamint a  családosok számára is. Főnix Med Egészség Park egészségügyi szűrésekkel, étkezési, mozgási tanácsadás, fitt expó, Power Zone színpad,  Brutal Kis Challange ,TRX és Boot Camp  színpad, Polar Fitness teszt, Intersport foci kupa, Nők Lapja Cafe gyermekmegőrző – képzett animátorokkal, és további különleges programok látogathatóak. Próbáld ki a  Nintendo Virtual Stage programjait, regisztrálj  és nyerd meg a fődíjat egy Ninendó Wii Fit konzolt! A  Park területén (szabadtér) minden program, tanácsadás, egészségügyi szűrés, valamint a gyermekmegőrző is díjmentesen látogathatóak. Kedvezőtlen időjárás esetén a Park programok a „B” csarnokban kerülnek megrendezésre! A Fitbalance számára a legfontosabb a   mozgás, valamint a egészséges életmód népszerűsítése.  Szeretettel várunk egy kötetlen kellemes kikapcsolódásra a mozgás, valamint egészség jegyében.
 
Bővebb infó: klikk ide!
Hirdetés