Érdekes edzés korongokkal: strike zone Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/05/31
A strike zone ötvözi a klasszikus jógagyakorlatokat a kick box elemeivel, ráadásul egy különleges eszköz garantálja, hogy pontosan végezd a gyakorlatokat.
Hirdetés
A 21. század embere olyan sok mozgásformából válogathat, hogy azt sem tudja melyiket válassza. Az elvárás mindegyikkel szemben magas: legyen kemény az edzés, de azért meg tudjam csinálni, legyen követhető; érezzem a hatását; fogyasszon; formáljon és dolgoztassa meg az egész testem.
Hétről hétre jelennek meg új mozgásformák „a hogyan fogyjunk le” palettán, most egy kőkemény edzést ajánlunk nektek, ami garantálja a tartós eredményt. A strike zone egy újszerű edzésforma, mely ötvözi a klasszikus jógagyakorlatokat a kick box elemeivel, ráadásul egy különleges eszközzel is megismertet, mely garantálja, hogy pontosan végezd a gyakorlatokat.
 
80764-41-strike-zone-master-class-Enrico-Olivier-fitness-rendezveny-kepek-galeria-foto-fotok.jpg
 
Mi a Strike Zone?
Az edzésterv megálmodója Enrico Olivieri , Rómában élő fitnesz edző, aki évekig keleti harcművészeteket tanult, Amerikában pedig egy mestertől a body & mind irányzat rejtelmeit sajátította el. Éveken át tanulmányozta a test mélyizmait, és foglalkozott gerincgimnasztikával. A strike zone koncepcióba Enrico gyakorlatilag az önéletrajzát, sokéves elméleti és gyakorlati tapasztalatát sűrítette bele.
A strike zone a kick box elemeire épülő, összetett, professzionális kialakítású mozgásforma. Speciális, korszakalkotó tanítási és óraépítési technikával és egy új eszköz segítségével garantálja, hogy a gyakorlatokat helyesen végezd.
 
80764-strike_zone_master_class_Enrico_Olivieri_beszamolo_guggolas.jpg  
Egy strike zone óra különböző fázisokból épül fel. A küzdősportos elemeken túl funkcionális alakformáló és body and mind elemek is színesítik. Sőt! Egy különleges eszközt is használtok az órán, ez pedig a MOMA , mely megadja az óra valódi különlegességét.
Az edzés kemény, de gyorsan és hatékonyan formálja az alakot, és – ahogy mondják – művészi fokra emeli a mozgást.
 
80764-strike_zone_master_class_Enrico_Olivieri_beszamolo_kick_box.jpg  
A MOMA-k
A MOMA -k, eredeti nevükön a Movement Manager -ek, fából készült kis korongok. A korongok két oldalának közepén két, eltérő anyagú kisebb kör található. Az egyik oldalon fekete, tapadós kis kör található, ez segíti a korongok elhelyezését a különböző testrészeken, segítve ezzel a gyakorlatok pontos és precíz végrehajtását. A másik oldalon egy csúszós kis köröcske található – a csúszás-csúsztatás gyakorlatának kivitelezésére.
A strike zone kifinomult, pontos technikát követel meg, a MOMA -kkal pedig pontosabb az ütés, így úgymond  „rákényszerülünk” a gyakorlat helyes végrehajtásra.
 
Ha ki akarod próbálni a strike zone-t, érdeklődj itt: http://www.cseresnyesbea.hu/
Hirdetés