Egy hónap múlva Tesco FittAréna Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/10/29
Idén november 28-án, vasárnap lesz az év legfittebb napja!
Hirdetés
A Tesco FittAréna változatos fitnesz és az aerobik programmal vár mindenkit, aki szeretne tenni az egészségéért. A Papp László Budapest Sportarénában ötödik alkalommal lehet 5 teremben 40 különböző óratípus közül választani. A neves hazai prezenterek vezette hagyományos fitnesz és aerobik mellett a Body&Mind és a Mozgástrend termekben a legújabb fitnesz-aerobik irányzatokat lehet megismerni és kipróbálni, valamint lesz különterem a Spinning® és az evezőpad kedvelőinek is. A kínálat nagy és változatos, mindenki találhat kedvére való és hangulatának megfelelő mozgásformát.
 
A nagyszínpadon fellép többek között Béres Alexandra, Czanik Balázs, Tatarek Rezső és Varró Gyula. Schobert Norbi és Rubint Réka a megszokot tól eltérően külön-külön tartanak órákat. Különleges programpont lesz Almásy Csilla és Szentgyörgyi Rómeó közös bemutatója.
 

81118-fittarenaaa.jpg

  A változatos sportprogram mellett az Életmód Expo keretein belül az érdeklődők megismerkedhetnek a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhatnak sporttermékeket és kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetnek részt.
A Fitnesz Parkban a résztvevők kipróbálhatják a legújabb, leghatékonyabb, Magyarországon már fellelhető fitnesz eszközöket, illetve szakértők segítségét, tanácsát is kérhetik az eszközök helyes és hatékony használatával kapcsolatban.
 
Tavaly közel négyezren mozogtak együtt egész nap a Tesco FittAréna rendezvényen.
Budapest mellett Debrecen és Veszprém is várja a mozgás szerelmeseit: november 13-án Debrecenb en, december 4-én pedig Veszprémben lehet együtt sportolni a népszerű előadókkal!
A rendezvénysorozathoz jótékonysági akció is kapcsolódik, a szervező BSI és a Tesco minden belépőjegy után 200 forintot átutal a Hátrányok Dacára Alapítvány javára.
 
A rendezők a programváltoztatás jogát fenntartják!
Bővebb információ: Klikk ide!
Hirdetés