Cheer Up a SZÍNES-ben! Hír

Színes Női Torna Stúdió
2011/07/01
Az amerikai filmekből jól ismert színes, vidám aerobikos pom-pon tánc, ahol minden résztvevő jól érzi magát!
Hirdetés
Mi a Cheer Up - Ami felvidít?? Az amerikai filmekből jól ismert színes, vidám aerobikos pom-pon tánc, ahol minden résztvevő jól érzi magát!
Magyarországon még nem ismert mozgásforma?? Ezért lehetsz az elsők között, akik kipróbálják, hogy edzenek a Pom-pon lányok!
A CHEER UP mint mozgásforma az aerobik és cheerleaderkedés ötvözete, ezzel a mozgásformával élvezetes zenékre, szuper táncos koreográfiákkal táncolhatsz, fogyhatsz és fejlesztheted koordinációs képességeidet!
 
Egy óra menete: Bemelegítés után 30 perces koreográfiás rész, amelyet folyamatos ismétlésekkel (kezdő színtű, bárki számára követhető aerobik koreográfia, pomponnal a kézben). Miután kiugráltad magad jöhet a levezetés, nyújtás. Az óra végén hasizom gyakorlat, esetleg más izomcsoportok formálása is: pl. farizom, combizom, stb. Az óra 135-140 BPM ütemű zenére épül.
Az edzés hatása: - Elsősorban az állóképességet és a kitartást fejleszti. - A szökkenések, rúgások, lábemelések mindenek előtt a popsit, a combot és a vádlit formálják. - A pom-ponrázás közben a karok is keményen dolgoznak. - Az órát hasizom-erősítő blokk zárja, így ez a legtöbbünk számára problémás testtáj sem marad megdolgozatlanul. - A színes pom-ponok látványa vidámmá, különleges hangulatúvá teszi az edzést. A táncokat pom-pon-nal és a nélkül is élvezheted! Éld át te is a pom-pon lányok edzésformáját és tedd próbára magad!
 
A Belvárosban, a SZÍNES Női Torna Stúdióban (Bp. V. Kossuth L. u. 12.) várunk mindenkit sok szeretettel: Kovácsik Rita és Éva okleveles aerobik edzők és cheerleaderek
Hirdetés