Menü

2010.09.03.     Hozzászólás 2

Cardiobalett

A Cardiobalett egy friss, szexi és rendkívül hatékony mozgásforma...

Mi az a Cardiobalett?
A Cardiobalett egy friss, szexi és rendkívül hatékony mozgásforma, mely a nagy mozgáskiterjedésű balett alapelemekből építkezik, és dinamikus mozgássorozat jellemzi. Az órán a hagyományosan klasszikusnak vélt balett elemeket mai, pörgős zenére végzik, mely új és izgalmas stílust ad az órának. A sokoldalú, felcserélhető, színes lépések és kombinációk állandó kihívást nyújtanak.

 

80994-card.jpg

 

Bárki végezheti?
A Cardiobalett kifejezetten ízület- és gerinckímélő, így mindenkinek ajánlott. Szinte minden korosztály hamar el tudja sajátítani - előképzettségtől függetlenül. Ajánlott mindazoknak, akik az aerobikhoz vagy a csoportos tornához szoktak, de valami újdonságra, kondícióra, nőiességre, formás alakra és egyben kalória- és zsírégetésre vágynak.

Milyen eredményt értetek el vele?  
Ez a mozgásforma alakformáló, szálkásító és zsírégető hatása mellett egyidejűleg fejleszti a koordinációt és állóképességet.  A Cardiobalett egyik fő jellegzetessége a komplett, egyfelvonásos cardio-, izomerősítő-, zsírégető-, szálkásító-, és nyújtóprogram. Specialitása, hogy az egymásra épülő, kifinomult lépések, valamint az egyes pozíciók pillanatnyi kitartása minden törzsközponti mozgató- és segédizmot megdolgoztatnak, hogy az ember megtarthassa az egyensúlyát.

 

80994-cardt.jpg

 

Milyen eszköz szükséges a Cardiobaletthez?
A Cardiobalett feltétele a falra erősített balett rúd, illetve mobil rúd (esetleg bordásfal) és a gerincet kímélő, speciális balett szőnyeg, így az óra csakis speciális teremben végezhető.

Mit vegyek fel az órára?
Ez a kényelmes, mezítlábas óra természetesen lábbelivel (vékony talpú sportcipő vagy balett papucs) is végezhető, a lényeg, hogy a talp mérsékelten tapadjon vagy csússzon a talajon.  Válassz kényelmes, a láblendítésben nem akadályozó rugalmas, izzadtságot könnyen felszívó ruházatot!

 

80994-cardtr.jpg

 

Szeptembertől te is kipróbálhatod a legújabb fitnesz órát, Budapesten először indul Cardiobalett a Folyondár Vasas Tánc és Sport Központban.
Ha kipróbálnád a Cardiobalettet, kattints ide: www.folyondar.hu

Olvass többet a témáról: fitness, cardiobalett