Menü

2010.09.03.     Hozzászólás 2

Cardiobalett

A Cardiobalett egy friss, szexi és rendkívül hatékony mozgásforma...

Mi az a Cardiobalett?
A Cardiobalett egy friss, szexi és rendkívül hatékony mozgásforma, mely a nagy mozgáskiterjedésű balett alapelemekből építkezik, és dinamikus mozgássorozat jellemzi. Az órán a hagyományosan klasszikusnak vélt balett elemeket mai, pörgős zenére végzik, mely új és izgalmas stílust ad az órának. A sokoldalú, felcserélhető, színes lépések és kombinációk állandó kihívást nyújtanak.

 

80994-card.jpg

 

Bárki végezheti?
A Cardiobalett kifejezetten ízület- és gerinckímélő, így mindenkinek ajánlott. Szinte minden korosztály hamar el tudja sajátítani - előképzettségtől függetlenül. Ajánlott mindazoknak, akik az aerobikhoz vagy a csoportos tornához szoktak, de valami újdonságra, kondícióra, nőiességre, formás alakra és egyben kalória- és zsírégetésre vágynak.

Milyen eredményt értetek el vele?  
Ez a mozgásforma alakformáló, szálkásító és zsírégető hatása mellett egyidejűleg fejleszti a koordinációt és állóképességet.  A Cardiobalett egyik fő jellegzetessége a komplett, egyfelvonásos cardio-, izomerősítő-, zsírégető-, szálkásító-, és nyújtóprogram. Specialitása, hogy az egymásra épülő, kifinomult lépések, valamint az egyes pozíciók pillanatnyi kitartása minden törzsközponti mozgató- és segédizmot megdolgoztatnak, hogy az ember megtarthassa az egyensúlyát.

 

80994-cardt.jpg

 

Milyen eszköz szükséges a Cardiobaletthez?
A Cardiobalett feltétele a falra erősített balett rúd, illetve mobil rúd (esetleg bordásfal) és a gerincet kímélő, speciális balett szőnyeg, így az óra csakis speciális teremben végezhető.

Mit vegyek fel az órára?
Ez a kényelmes, mezítlábas óra természetesen lábbelivel (vékony talpú sportcipő vagy balett papucs) is végezhető, a lényeg, hogy a talp mérsékelten tapadjon vagy csússzon a talajon.  Válassz kényelmes, a láblendítésben nem akadályozó rugalmas, izzadtságot könnyen felszívó ruházatot!

 

80994-cardtr.jpg

 

Szeptembertől te is kipróbálhatod a legújabb fitnesz órát, Budapesten először indul Cardiobalett a Folyondár Vasas Tánc és Sport Központban.
Ha kipróbálnád a Cardiobalettet, kattints ide: www.folyondar.hu

Olvass többet a témáról: fitness, cardiobalett

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • Sexy Lajos 2014.10.30.   16:34

  Sexy Lajos

  Az árúkeszlet 2014 májusi,és túltermelésból keletkezett.Több fitness bajnok,sőt világbajnok is rendelt tőlünk.Mi nekik gyártottunk rendelésre.A termékek nem hogy kifutó termékek lennének,hanem túl szépek a magyar piacra,ezek valójában versenyruhák,amit a fitneszesek dijatadokon,fotozasokon,kamera elott viselnek,ezaltal az aruk is magasabb osszeget kepviselnek joval . A webes ertekesités azért szünetel mert egyszerűen annyi a munkánk hogy 6 kor kezdek és 22 órakor végzek.Akaratom ellenére beletalaltam valamibe ami a sexyruha.2010 ben meg tarsashazat epitettem,epitesz vagyok,megallt az epitoipar,valamit kezdeni kellett,es ez állt a legközelebb a köműveskedéshez.Magyarországon meg nem ismernek de Hollandiában,Svájcban,Németországban olyan márka vagyok a vigalmi negyedekben ,kurvanegyedekben puffokban,mint az Addidas a sportvilágban.Magyarán minden táncoslány az én ruhámban táncol a Frankfurti,Hamburgi,Amszterdami klubbokban.3 év alatt dijóhéjban ezt értem el.Ezért nincs időm semmivel foglalkozni,mert annyi a megrendelésem ,hogy lassan azt sem tudom legyártani.Amennyiben érdekelne bármilyen gyártás állok rendelkezésére,válogathat a termékeimből,vagy uj kollekciót tudok legyártani önöknek.Én szívesebben megmaradnék a szabász asztalnál,a webes és további értékesítési formákat másra bíznám.A képlet egyszerű. Én veszek egy szép csipkét legyártom a sexy ruhát, fitnessruhát,önök elővesznek egy csinos lányt befotózzák,és már lehet is 3 szoros árán eladni a terméket. Jelenleg 350 térmekem van 8 színben. ÜDV SEXY LAJOS +36209283025

  válasz erre...

 • Déri Dana 2012.08.09.   09:05

  Déri Dana

  Tisztelt szerkesztőség!

  Ezúton szeretnék érdeklődni hogy a cardiobalettet Pápa városán is oktatják e már és ha igen szeretném el kérni az egyző elérhetőségét.

  Maradok tisztelettel Déri Dana Pápasupport-tól.

   

  válasz erre...