Bailar Latin Aerobic Hír

Mozgásvilág.hu
2010/12/08
Pörögj, bulizz, táncolj – és tedd mindezt egy klub helyett az aerobik teremben!
Hirdetés
Önbizalomhiánnyal, súlyfelesleggel küzdesz, esetleg szeretnél a parkett ördöge lenni? Akkor próbáld ki a Bailart! A Bailar Latin Aerobic egy új óratípus, mely a dance aerobik, a koreografált táncos aerobik és a latin-amerikai versenytáncok ( samba, cha-cha-cha, rumba, jive ) alaplépéseinek ötvözete.
 
Milyen is egy Baliar Latin Aerobic óra? Az óra bemelegítéssel indul az aerobik alaplépéseivel és latin izolációs gyakorlatokkal, melyek segítenek ráhangolódni a zenére, és finomítanak a mozdulataidon. Ezután indul csak a buli igazán! Az alap aerobikkoreográfia vázra táncos mozdulatokat, csípőmozgásokat, testhullámokat, karmozdulatokat és forgásokat építenek az edzők. 4 x 8-as zenei egységből álló koreografált technikák során megismerkedhetsz a sa mba, a rumba, a cha-cha-cha vagy éppen a jive mozdulataival, vagyis ezen az órán valóban megtanulhatsz táncolni.
 
Hatása A Bailar Latin Aerobik, mint kardio típusú mozgás kifejezetten jó hatással van a szív- és vérkeringési rendszerre, csökkenti a vérnyomást, rugalmassá teszi az érhálózatot, edzi a tüdőt, ellenállóbbá teszi az immunrendszert és fejleszti az állóképességet. A Bailar izolációs mozdulatai szépen formálják a testrészeket, éppen ezért kiváló zsírégető. Emellett önbizalmat ad, fejleszti a ritmusérzéket, koordinációs készséget és a mozgáskultúrát.
 
Kinek ajánlott? Az óra bárkinek ajánlható, aki több önbizalmat, kisugárzást, magabiztosságot, felszabadultságot, egészséges testtartást, jó közérzetet, feszes popsit és combokat szeretne elérni. Kezdő és haladó szinten is űzhető.
 
Hol próbálható ki? Buda Fitness Lágymányos
Hirdetés