A Zumba fajtái Hír

Mozgásvilág.hu
2010/09/29
Amerikában már tömegek váltak a Zumba rajongóivá, hazánkban is egyre többen ismerik, ezért egyre több típusa kezd elterjedni.
Hirdetés
Mi az a Zumba? A Zumba egy újszerű fitneszóra, amely hipnotikus és motiváló latin ritmusokhoz könnyen követhető, egyszerű mozdulatokat kapcsol, amely által semmi máshoz nem hasonlítható, egyedülálló fitness program jön létre. Az órákon az összes latin ritmus felsorakozik. Észre sem veszed, és megtanulod a salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, calypso, bachata samba, axé, latin funk, flamenco és más táncok alaplépéseit. Ez a testedzés jótékony hatása és eredményessége mellett még szórakoztató is. Bővebben az alapokról: Klikk ide!
 

 
A Zumba fajtái A Zumba mostanra óriási népszerűségre tett szert, ezért speciális Zumba óratípusokat fejlesztettek ki.
Zumba Gold A Zumba Gold az idős, de aktív korosztály alacsonyabb intenzitású edzésprogramja. Különlegessége, hogy tartalmaz egy speciális székes gyakorlatsort is. Emellett ezt az órát ajánlják azoknak is, akiknek a kondíciójuk még csak kialakulóban van és még csak most ismerkednek a sporttal és a testmozgással.
Zumbatomic A Zumbatomic a gyerekek Zumbája, mely 4-12 éves korig ajánlott. Az óra ráadásul nemcsak testmozgás, a vicces koreográfiák mellett a gyerekek spanyol nyelvet is tanulhatnak, hiszen a mozdulatok a szöveghez igazodnak.
Zumba Toning A Zumba Toning a karneválok életérzését hozza be a terembe. Ezen az órán úgy formálhatod az alakod, hogy közben egy brazil táncosnőnek érezheted magad! Hogyan? A Zumba Toning edzés Toning súlyzókkal zajlik, melyekkel valódi zenét csinálhatsz az órán, hiszen úgy zizeg benne az anyag, mint a rumbatökben.
Aqua Zumba Az Aqua Zumba egy igazi medencés party, mindenkinek, kor nélkül ajánlott. A Zumba formula és filozófia hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal ötvözve.
Még több infót a Zumbáról itt találsz:
Tipp: Próbáld ki a Zumbát!
Hirdetés