3 vadonatúj edzésforma Hír

Mozgásvilág.hu
2010/09/16
Ha havonta falod a legújabb edzésmódszereket, akkor most negyedéves adagot kapsz tőlünk...
Hirdetés
Le kéne adnod pár kilót, de unod az edzőtermet és az aerobic órákat? Most három vadonatúj edzést ajánlunk a figyelmedbe.
 
1. Body Combat A Body Combat az egyik legjobb csoportos cardio edzésforma, ahol különböző harci technikákat használva, mint: karate, boksz, tae kwon do, thai chi és muray thai elemekkel leszel egyre fittebb és energikusabb. Az óra élvezetes, hiszen remek zenére zajlik, és emellett igazi harcművészetre tanít. Igazi ütéseket, rúgásokat, védekezést és támadást tanulhatsz, miközben rengeteg kalóriától szabadulhatsz meg!
  
2. Body Pump A Body Pump az edzőtermi gyakorlatokat hozta be a fitneszterembe. Az óra egy súlyzórudas csoportos edzés, mely 60 perc alatt minden nagyobb izomcsoportot megmozgat. A Body Pump – éppen ezért – az egyik legjobb és leghatékonyabb súlyzórúddal végzett csoportos óra, amely fejleszti az erőt és az állóképességet.
   
3. Body Balance Ezután a jóga nyújtó elemei következnek, ami úgy tölti fel a testet energiával, ahogyan csak a jóga tudja. A Pilates órából használt gyakorlatok pedig tökéletesen megfelelnek a csoportos órán résztvevők igényeinek. Ezek hatására javul a koncentráció, izmaid pedig erősebbek és rugalmasabbak lesznek. A Body Balance erősíti a törzs izomzatát, javítja a testtartást, a testtudatot és az egyensúlyérzéket. Kezdőknek és haladóknak egyaránt kihívást jelent.
 
Az új edzéseket a Gold's Gym ben próbálhatod ki! Cím: Mammut II. Bevásárlóközpont IV. emelet 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.
Hirdetés