Menü

2011.12.02.     Hozzászólás 1

Mozgásvilág.hu

24órás személyi edző szolgálat

Nem fogja senki testalkatára való negatív kritikaként értelmezni, ha egy személyi edző sportórát talál a fa alatt...


Rúgd ki a személyi edződet, hacsak nem képes mindarra egy személyben, amire a Polar csúcskategóriás RS800CX multi órája (bírja Veled az iramot, méri a pulzusodat, jelez, ha túl- vagy alulteljesítesz, idő- és távolság alapú edzéseidet precízen navigálja és aztán Google Earth térképen pontosan berajzolja merre jártál, ésatöbbi ésatöbbi). Az az igazság, hogy ez az óra - ami amúgy olyan elegáns, hogy színházban is viselheted - nem fogja engedni, hogy egy edzést is kihagyj, sőt, alig fogod várni, hogy újra együtt edzhessetek. Ára: 126 500 Ft Link: klikk!

 

Kifejezetten triatlonista megszállottak számára tervezték meg a Polar RCX5 Multi órát, aminek neve úgy hangzik, mintha R2D2 barátnője lenne, sőt, szép piros színe csak ráerősít erre a kósza gondolatra. Megnyomod a start gombot, beugrasz a vízbe, úszol, közben RCX5 pontosan jegyzi a pulzusodat. Aztán vízből ki, bringára fel, ugyanaz a gomb megnyom és az óra máris összehaverkodott a kerékpáros sebesség- és pedálfordulat szenzorokkal. Bringáról lepattansz, megint ugyanaz a gomb megnyom és máris átpártolt a lépésérzékelődre. Nos, ez igencsak ügyes dolog. Ára: 115 900 Ft Link: klikk!


 

Ez az! Érthető, egyértelmű utasítások, semmi ámítás. Ellenőrizheted erőnlétet mértékét, az EnergyPointer elárulja, hogy éppen erőt növelsz, vagy zsírt égetsz-e. Ráadásul mindezt - és még ennél sokkal többet - baráti árért cserébe. Ára: 35 300 Ft Link: klikk!


Olvass többet a témáról: Sportos karácsonyi tippek

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


  • MrTrek 2012.05.07.   21:11

    MrTrek

    Polar RCX5 Multi-t hasznalok es szerintem nagyon jo. Egyszeru a menuje, mac-el is kompatibilis es a GPS-el nem kell bringara mindenfele mero illetve a cipore sem semmilyen footsensor.

    Bar en abszolut hobby sportolo vagyok, de mindenkinek csak ajanlani tudom foleg piros szinben. A fekete olyan kis semmilyen. Raadasul mar piacra dobtak a sarga-fekete szinvilagu tour de france kiadast is...:)

    válasz erre...