aki keres, talál
Hirdetés

Túrák Budapesten

Kakuk András

Túra a Gluckner tanösvényen, a HHH oldalában

#tanösvény
#túrázás
Nyáry Tamás
Zugliget felől a Normafára
7.5Km Könnyű Túra

Ezt a túrát kezdhetjük a Normafán is, de inkább javasolnám a Szép juhásznétól való indulást, ha nem akarunk a túra végén szintet mászni.

#túrázás
Nyáry Tamás

A budai zöld- az egyetlen Budapesten keresztül haladó túra útvonal

#túrázás
Nyáry Tamás

A Frank-hegyi turistaház nem maradhat ki!

#túrázás

102,4 km az Országos Kéktúra 12-16. szakaszán, túra Dorog és Visegrád között a Pilis és a Budai-hegység szívében.

#kéktúra
#túrázás
Hirdetés

A rövid táv ellenére érdemes egy egész napot rászánni a környékre, hiszen itt halad a Gyermekvasút is, amellyel összekötve a gyaloglást, egy igazán tartalmas és változatos programot biztosíthatunk a család, vagy a velünk együtt túrázó baráti társaság szá

#tanösvény
#túrázás

A Budai-hegység számos lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki találjon magának megfelelő túrát és a sok opció egyben a folyamatos visszatérést is elősegíti úgy, hogy mindig új helyeket fedezhessünk fel. Ez a túra családok számára is ideális.

#tanösvény
#túrázás
Nyáry Tamás
Normafa és Makkosmária
8.7Km Könnyű Túra

Az alap-útvonal egy rövid és egyszerű útvonal azoknak, akik csupán egy könnyed, tájékozódás-mentes sétára vágynak a Normafa gyönyörű környezetében.

#tanösvény
#túrázás
Hirdetés

6 kilométer hosszú erdei tanösvény Budapest XVII. kerületében, érdekes és izgalmas állomásokkal, eredeti és restaurált háborús emlékművekkel, lövészárkokkal, tankcsapdákkal, valamint a környék élővilágát bemutató információkkal.

#tanösvény
#túrázás

Hűvösvölgyből megmásszuk a Kis-Hárs-hegyet, majd a Nagy-Hárs-hegyet, aztán pedig a Szépjuhászné érintésével visszatérünk Hűvösvölgybe egy nagyon szép erdei ösvényen a Nagyrét érintésével.

#tanösvény
#túrázás

A Szép-völgyet övező hegycsúcsok épp úgy hozzátartoznak a környék látványosságaihoz, ezeket egy nagyon kellemes körtúrával össze is fűzhetjük. Meredekebb lejtők a túra elején és végén vannak, de kis pihenőkkel könnyedén teljesíthetőek.

#túrázás

Igazi minikaland Budapest közvetlen közelében: fel az Ördög-oromra, a Normafára, a Szabadság hegyre, majd vissza a kiinduló pontra.

#túrázás
HHH - Hűvösvölgy retúr
8Km Könnyű Túra

Könnyű túraútvonal rengeteg panorámával

#túrázás
Hirdetés