Világ legjobb hódeszkásai New Yorkban találkoznak Hír

Tankó József
Tankó József
2009/02/04
New York felhőkarcolói adta miliő szolgáltat majd nagyszerű hátteret a RedBull csütörtöki Snowboard parádéjának, amelyet a belvárosi East River parkban fognak megrendezni.
Hirdetés

A világ tizenhét legjobb hódeszkása fogja összemérni tudását, kreativitását, technikai felkészültségét a csütörtöki New York-i extrém snowboard összecsapáson, amelynek tétje nem kevesebb mint 100ezer dollár.

 

A versenyzők feladata eléggé összetett lesz, mivel csak az lehet a végső győztes, aki nehéz, és felettébb látványos ugrásokkal, pörgésekkel képes elkápráztatni a zsűrit és a közönséget anélkül, hogy mutatványa közben egyszer is elhasalna.
A részvevők listáján olyan nagymenők neveit olvashatjuk, mint az olimpiai aranyérmes Freestyle versenyzőjét Shaun White-t, a legendás Travis Rice-t, vagy az ultra-progresszív stílus valódi fenoménjáét Pat Moore-t.

 

A kapunyitás délután 3-kor lesz, ezután nem sokkal kezdik a versenyzők bemelegítő ugrásaikat a pályán. Az igazi, káprázatos, fenomenális mutatványok 19: 45-től várhatók. Az előzetes tervek szerint 20: 50-kor lesz a díjkiosztó, majd ezután az Anthrax hevy metal zenekar zárja a különleges estét.

 

Ha kíváncsiak vagyunk a rendezvényre, de nem elég vastag a pénztárcánk ahhoz, hogy kiruccanjuk New Yorkba egy kis remek mulatságnak ígérkező snowboard versenyre, akkor a -ra kattintva élőben követhetjük az eseményeket, vagy február 15-én délután ötórai kezdettel az NBC-n megnézhetünk egy ismétlést az eseményről.

Hirdetés