Próbáld ki a téli Olimpia sportjait! Hír

Tankó József
Tankó József
2010/02/10
Ha kedvet kapsz valamelyik havas, jeges sporthoz az Olimpia kapcsán, könnyen belekóstolhatsz valamennyibe...
Hirdetés

A XXI. téli olimpiai játékok 2010. február 12. és február 28. között fog lezajlani a kanadai Vancouverben és a közeli Whistlerben. Naná, hogy jelen lesznek magyar versenyzők is, sőt mi is kicsit átérezhetjük az élményt, ha tél utolsó hónapjában még felcsatolunk, és síelünk vagy boardozunk egy vidámat.

Ha kedvet kapsz valamelyik havas, jeges sporthoz az Olimpia kapcsán könnyen belekóstolhatsz bármelyikbe, mivel hazánkban is szinte valamennyi téli sportágat lehetőséged van kipróbálni.

 

Sí, és snowboard oktatáson a hazai síterepeken, illetve ősztől-tavaszig a műanyagborítású pályákon is részt vehetsz.  A sísulik többségében pedig a sífutás alapjait is elsajátíthatod.

A műkorcsolya, a jégtánc, és a hoki oktatásrt sem kell messzire menni, de ha a valentin nap közeledtével csak a pároddat lepnéd meg egy kis csúszkálással azt könnyen megteheted, akár a Balaton, vagy bármelyik hazai állóvíz kijeleölt területén, illetve a műjégpályákon is.

A minőségi sí, vagy snowboard felszerelés beszerzése pedig ne legyen nagy gond, abban partnereink tudnak segíteni. Kölcsönözhetsz, vásárolhatsz használt jó állapotú léceket, boardokat olcsón.

A síruházatok árai pedig a szezon végére való tekintettel komoly mélyrepülésbe kezdtek.

 

Sok sikert kívánunk a magyar csapatnak! Neked pedig jó szórakozást a havas, jeges sportokhoz!

Hirdetés