HEAD aláöltöző és protektor egyben Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/11/30
Kényelem és védelem, több egy egyszerű aláöltözőnél!

Mint arra már egy korábbi cikkben kitértünk: síbalesetek történnek, és csak idő kérdése kivel mikor!

Sokan vannak, akik azonban a kényelmet felcserélik a biztonsággal, mondván annyira kicsi az esélye a sérülésnek, hogy inkább komfortosan szeretné érezni magát lesiklás közepette. A következőkben azonban pont azt igyekszünk megmutatni mindenkinek, hogy egyszerre is megvalósulhat a kényelem és a biztonság a puha protektoroknak köszönhetően .

  

82018-Mute-longsleeve-back.jpg

 

A puha protektorok az „anatómiai komfortforma” következtében szinte második bőrrétegként illeszkednek testünkre. Pillekönnyűek, mint egy normál póló és általában helyettesítik a pulóvert is, tehát sima aláöltöző és/vagy pulóver helyett is viselhetők. Gyakorlatilag ugyanolyan könnyűek, mégis megvédenek a kisebb ütközések, ütődések - például sífelvonóval történő váratlan találkozás vagy nem tervezett „farfékezéses” megállás – esetében a kellemetlen következményektől. Lycra anyagból készülnek, elvezetik az izzadtságot, jól levegőznek, így rendelkeznek minden olyan kényelmi tulajdonsággal, amit elvár az ember egy havas lejtőn. A vállnál, a könyöknél, a csigolyáknál, a fenékcsontnál, a csípőnél elhelyezett puha, ütésvédő párnák felfogják az ütközési energiát, melyet egyébként az izmaink és csontjaink tesznek. A puha protektor kellő védelmet nyújt az amatőr örömsízőknek, a snowboardozóknak bármilyen kezelt pályán. A HEAD puha protektorok teljesítik az unió megfelelő szabványait (Article 8, Council Directive 89/686/EEC personal protective equipment, 2. kategória).

 

82018-Mute_longsleeve_front.jpg

 

A profi downhill versenyzéshez , ahol akár 100 km/órás tempó is elérhető, vagy a freestyle -os ugratásokhoz, félcsöves trükkökhöz természetesen a h agyományos, masszív, keményműanyag struktúrájú, gerincvédő egységek, mellények ajánlhatók . A méhsejt szerkezetű, hexagonális cellás Polypropylene (PP) műanyag elemek optimális védelmet nyújtanak és a mozgást sem akadályozzák. A HEAD kemény protektorok is teljesítik az unió megfelelő szigorúbb szabványait (Article 8, Council Directive 89/686/EEC personal protective equipment, 1. kategória).

 

82018-Thorac-vest.jpg

 

Azonban sose feledje senki: védd magad sisakkal és egyéb felszereléssel, de úgy síelj, mintha nem lenne rajtad semmi védelem!

Bővebb információ és rendelés