December 6-tól elrajtol Nassfelden az idei síszezon!

December 6-tól elrajtol Nassfelden az idei síszezon!

Nassfeld-Hermagor Információs Iroda Magyarország
2016/11/25
Foglalj most és spórolj 66 Eurót akció, legyen szerencséd a Hatos pályán kockajátékkal, szezonnyitó síléc tesztelés, Nassfeld Ski Surprise és Kids Surprise fantasztikus akciók az egész családnak!
Hirdetés

Nassfeld üdítően csodálatraméltó, és bámulatosan nagyvonalú ajánlatokat kínál az új síszezonra: 110 km teljességgel hóbiztos pályaszakasszal rendelkezik; a síterepeket értékelő platformokon számos szempontból osztályelső és Ausztria 10 legjobb síterülete között tartják számon. Akik Nassfeldre látogatnak síelni, joggal várhatnak el csúcsminőségű szolgáltatást és még így is kellemesen csalódnak! Már a 2016. december 6-i szezonnyitáskor is csodálatos meglepetések várják a vendégeket!

Freeride Nassfelden Forrás: (c) Kaernten Österreich
Freeride Nassfelden
Kép forrása: (c) Kaernten Österreich

Ez egy sorozat: a pillanat, amikor először felemelkedünk a Kickerline-on, majd a következő másodpercekben először pillantjuk meg a Nassfeld-moziból a behavazott hegycsúcsokat, és az érzékeink kitágulnak. A pillanat, amikor a Funslope-on lecsúszva elfog az érzés, hogy „még egyszer!“, amelyet a gyermekeink is oly jól ismernek. Ezek az apró, kellemes momentumok tesznek minden egyes napot olyan különlegessé Nassfelden.

Hiszen itt minden sarkon olyan meglepő élmények várják a vendégeket, amelyek mosolyt csalnak az arcukra, például a Snowpark, a Nassfeld-mozi, a Freeride terepek, a napos pontok, vagy a Ski-Movie-versenypályák. Akik nyitott szemmel járnak, és figyelik a „Nice Surprise” feliratú infromációs táblákat, azok a téli sportok meglepően csodálatos és egyben szívélyes oldalát élhetik itt át!

 

 

Új csúcsmodern "Rudnigsattel" 6-os sífelvonó

Az ülőliftek komfortosabbá tétele az időjárási viszontagságoktól védő burkolattal és ülésfűtéssel; a pályaszélesítések, valamint a havas létesítmények kibővítése és megerősítése. A közvetlenül a sípálya mellett található új, fűthető sítároló, valamint a síbusz-rendszer kibővítése gondtalan szórakozássá teszi a nassfeldi téli üdülést. A minőség és a férőhelykapacitás növelése garantálja, hogy a szállodák is megfelelnek az elvárásoknak.

E-autó tankolási lehetőség a Millennium-Expressnél!

Az idei évtől az e-autó tulajdonosok közvetlenül „megtankolhatják“ autójukat a Millennium-Express parkolójánál található új elektromos töltőállomásnál.
 

Szezonstart: foglalj most és spórolj 66 Eurót!

Teljes gázzal haladunk a 2016 december 6-i hivatalos szezonnyitás felé, amikor is Nassfelden ismét minden a „hatos a pályán“ akció körül forog. Nincs benne semmi félreértés: ez az ajánlat egyértelműen a legjobb választás a téli szezon csábítóan kedvező árú indítására.

Minden vendég, aki >> << regisztrál, 66 Eurót kap ajándékba, ami egy 33 Euró értékű síbérlet-utalványból és egy 33 Euró értékű szállás-utalványból áll. Az akció 2016. december 24-ig érvényes két vagy több személy foglalása esetén!


Legyen szerencséd: a "Hatos a pályán" kockajátékkal

Ám a 6-os szám más módon is szerencsét hoz 2016. december 16. és 18. között. A „hatos a pályán“ kockajátékban, ahol két óriási dobókocka szokatlan élményekről gondoskodik a pályán, a vendégek nagyszerű nyereményeket vihetnek haza. A 66-os úton található 6 partner hütte egyikében az étel-, illetve italfogyasztásuk értékét nyerhetik meg azok, akinek kedvez a kocka. Azok pedig, aki az egész 66-os utat végigjárva részt vesznek a nyereményjátékban, a következő 6 évre szóló 6 napos síbérletet nyerhetnek!

Nassfeld Forrás: (c) Kaernten Österreich_Zupanc
Nassfeld
Kép forrása: (c) Kaernten Österreich_Zupanc


Szezonnyitó program 2016. december 9-én: tesztelj új síléceket és bulizz hajnalig!

Azok számára, akik még nem döntötték el, milyen felszerelést használjanak az idei szezonban, a december 9-i Nassfeld szezonnyitó ideális lehetőséget kínál. Ezen a napon ugyanis a vezető gyártócégek, mint Head, Elan, K2 és Völkl meghívják az érdeklődőket, hogy teszteljék az új verseny- és carving síket. A divatbemutatón pedig bemutatják a legújabb trendeket, melyekről ebben a szezonban senki sem maradhat le.

19 órától aztán a szállodazónában, a „Wu”-ban, közvetlenül Nassfeld mellett parti veszi kezdetét. Egy látványos jégfaragó show után a jazz zenész és dalíró Charlie Armstrong, valamint a brit muzsikus, James Cottriall élőben adják elő legjobb slágereiket. Ezt követően mozgásra buzdítják a vendégeket, amikor is az Antenne Kärnten rádiócsatorna gondoskodik a tél legmenőbb táncpartijáról.

Menő ajánlatok: Nassfeld Ski Surprise és Kids Surprise

A „Nassfeld Ski Surprise“ mottó szerint a 10 évesnél fiatalabb gyermekek meghívott vendégként vesznek részt a sívakáción. 2016. december 7. és 24. között az ilyen korú kis téli sportkedvelők ingyen kapnak síbérletet és ingyen szállhatnak meg a szülők, illetve nagyszülők szobájában, az ellátást is beleértve. A „Nassfeld Ski Surprise“ csomagot igénybe vevők számára ugyanebben az időszakban a gyermek csomag (sífelszerelés és sítanfolyam) napi 29 Euróba kerül. Emellett meghosszabbodik a „Kids Surprise“ akció, melynek keretében a 10 évesnél fiatalabb gyermekek az egész szezonban minden szombaton a nagyon kedvező, 10 Eurós áron kaphatnak napi jegyet.


 

Újdonság: Találkozz a pálya angyalaival!

Egy kis szerencsével idén Nassfelden találkozhatsz velük: a meglepetéseket hozó fiúk és lányok az egész szezonban apró kedvességekkel lepik meg a vendégeket. Egy pár falat, ingyen síszerviz, vagy kalauzolás az egész síterületen – fogadja szeretettel azokat kedveskedéseket, amelyek a pálya angyalainak eszébe jut.

Kids Surprise Nassfelden Forrás: (c) Kaernten Österreich
Kids Surprise Nassfelden
Kép forrása: (c) Kaernten Österreich


Kapcsolódj a netre a több mint 20 wifi hotspoton keresztül


Nassfeld jeleskedik a fiatalok, valamint minden netező síelő számára elengedhetetlen modern infrastruktúrában. Több mint 20 wifi hotspot biztosítja egyetlen bejelentkezéssel a gyors és ingyenes internetelérést az egész síterületen. A helyalapú szolgáltatási rendszer révén az aktuális tartózkodási helyedtől függően kapod meg a legfontosabb híreket, információkat: például tájékozódhatsz a vendéglátóhelyekről, eseményekről, vagy a különlegességeket keresők számára a környező találkozási pontokról. Hiszen éppen a fiatal sportolók töltik leginkább az idejüket a lélegzetelállító Freeride terepeken, tesztelik sebességi tehetségüket a Ski-Movie-pályákon vagy kérnek profi freestyle-tippeket a Shred-School-ban Friedl Kolartól, a Halfpipe országos bajnokától, az európa bajnokság második helyezettjétől.

Nassfeld idén csupa meglepetés!

...a pálya angyalainak felbukkanásával, akik megmutatják a vendégeknek a síterületet vagy egy kis ajándékkal édesítik meg a síelők napját!

… napos pontok kiépítésével, melyek bizonyítják, hogy Nassfelden a nap átlagban kerek 100 órával tovább mosolyog le az égből, mint az Alpok északi részén

… változatos konyhaművészettel, mely lehetővé teszi, hogy a pályán az autentikus osztrák konyha és az olasz ínyencségek között válogathassanak kedvükre a síelők
 


Kapcsolat, foglalás:
Nassfeld Iroda Magyarország - Budapest
+361 329 6355
magyar@nassfeld.at

Hirdetés