Cerkno

Támogatott tartalom
2013/11/11
Cerkno igazi családi síterep, gyerekeknek szóló hóparkkal és számos sportos eseménnyel készül az idei téli szezonra.
Cerkno síközpont
Cerkno síközpont
Kép forrása: (c) Ales Fevzer


Ahol a Gorenjska régió végződik és a Primorska régió kezdődik, ott található a Cerkno síközpont. A síterep Cerkno városától 10 km-re található és síbusszal könnyen megközelíthető. A síközpont 1291 m magasan fekszik és büszke kedvező fekvésére, jól karbantartott pályáira és arra, hogy minden pálya 100%-ig hóágyúzható. Garantáltan 70 napot lehet síelni a szezonban. Minden tudásfokozatú síelő és snowboardos szívesen látott vendég a Cerkno sípályáin.

Az idei síszezonban a látogatók részére események és rendezvények formájában kiegészítő kínálatot nyújtunk, amelyekkel bővíteni kívánjuk szolgáltatásaink körét.

Szórakoztató játékokkal kapcsolatos eseményeket rendezünk, élő zenét és különböző csoportok fellépését (fúvószenekarok, mazsorettek). A Hóparkban találkozót szervezünk híres sportolókkal, illetve versenyzőkkel, valamint az Aktív nap a havon címmel számos eseményt szervezünk változatos programmal, neves sportolókkal és zenészekkel. Az események az étterem teraszán kerülnek megrendezésre. Külön figyelmet szentelünk a kisgyermekes családok számára is. A legfiatalabbak részére a síóvodában pályákat készítünk izgalmas játékokkal a hóban.

Síterep adatai és síbérlet árak ITT!

Aktuális hójelentés ITT!

Családi síélmények Cerkno