Cerkno

Cerkno Sípálya információk

A síterep zárva
8.08.02.0
542km
900-1300m
2 Húzólift
6 Ülőlift
2023-03-02
0
km
2023-09-08
Hirdetés

Cerkno

Cerkno – ahol a tél igazi móka

Ahol Gorenjska végződik és Primorska kezdődik, ott található a Cerkno családi síközpont.

Cerkno városától 10 km-re található a pályarendszer, ahová síbusz szállítja a síelni vágyókat. Ez a síközpont büszkélkedhet a leggyorsabb ülőliftekkel: egy hatüléses- és egy négyüléses lifttel. A síterület az 1291 m magas Črni Vrh hegyen helyezkedik el és büszke arra, hogy teljes területe beborítható mesterséges hóval, amennyiben szükség van rá. Minimum 70 nap síelés garantált! Cerkno minden képzettségi szintű síelőnek és snowboardosnak ideális célpont lehet, akár kezdőkről vagy tapasztaltabbakról van szó. Az adrenalin függőknek jó hír, hogy számukra hópark is készült, amelyet síelők és boardosok egyaránt igénybe vehetnek.

78385-Smucanje.jpg

A felvonó végállomásánál igazi alpesi hangulatú étterem várja a vendégeit, hatalmas terasszal és körpanorámával a környező hegyekre. Tiszta napsütéses napokon egész a Triglav csúcsáig is el lehet látni. A belső étterem felett gyermekjátszó található csúszdákkal, székekkel-asztalokkal, TV-vel és pihenő helységgel. Továbbá a közelben 6 teraszos, luxus apartman is található, amelyek saját szaunával is rendelkeznek.

78385-Smucanje1.jpg

Síversenyeket rendszeresen szerveznek itt, sőt bárki rendezhet, akinek kedve támad, amelyhez segítséget nyújt a helyi síközpont.

A családbarát központot mi is kipróbáltuk. Cerkno élmények

78385-Smucanje2.jpg

Cerkno síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
36 €
Gyerek
22 €
1 Napos
29 €
36 €
45 €
(Összehasonlítva Szlovénia síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Cerkno sípályához

Szerintetek Cerkno...

Nincs értékelés

Jártál már CERKNO síterepén? Mondd el a véleményed!