Állj rajthoz sível a lábadon! X. Volvo-K2 Kupa Hír

Mozgásvilág.hu
2011/12/21
Azt hiszed egy síversenyen csak profik indulnak? Ha le tudod nyomni a piros pályát, Januárban Te is rajthoz állhatsz! 
Hirdetés

Először látogat magyar síversenyre osztrák világkupás síző; Hans Grugger személyében. Egy igazi családi hétvégét ajánlunk a figyelmetekbe januárban.

Évek óta a fotelből nézed a síversenyeket? Itt az ideje, hogy fogd a családod, a sílécedet és Murauig meg se állj! Ugyanis versenyek és milliónyi program vár rád január 13-15. között.

Ha átélted már egy amatőr utcai futóverseny, vagy egy mountainbike maraton élményét, akkor már sejtheted, hogy mi vár majd Rád Murauban: lesz Mozgásvilág.hu családi verseny, hagyományos óriásműlesiklás amatőröknek és igazoltaknak egyaránt. Lesz parallel snowboard verseny, freestyle „slopestyle” verseny, ez utóbbi először fog szerepelni a 2014-es téli olimpián. Vedd át Bode Miller szerepét és csússz az óra ellen! Ha mégsem Te vagy a leggyorsabb akkor még bízhatsz a családod másik két tagjában, hogy jobban teljesítenek nálad, és a családi összetett versenyben még dobogóra állhattok.

 

82061-K2_Kupa_21_b.jpg

 

Ha nem vonz a versenyzés, akkor tölts el egy kellemes hétvégét azzal, hogy megtekinted az új HEAD léceket, melyeket akár egy próbakörre el is vihetsz. Helyezkedj el egy Volvóban és érezd az óceán hullámait, tudd meg mit lehetett kamatoztatni a Volvo Ocean Race tapasztalataiból egy autóban. Este pedig látogass el a borteraszra , ahol a Villányi-hegység ízletes nedűit lehet megkóstolni.

 

82061-K2_Kupa_75_b.jpg

 

A jubileumi, tizedik Volvo-K2 Kupára még az eddigieknél is színesebb programkínálattal készülnek a szervezők január közepén a Murau melletti Kreischbergen. A legkisebbek „mini” kategóriájától, a régebb óta fiatal hölgyek és urak senior kategóriájáig mindenki kipróbálhatja magát. Kiemelt versenyszám a szombat délutáni / esti PROFI PARALEL SZLALO M verseny. Ennek a versenynek, illetve délutáni eseménynek a díszvendége lesz Hans Grugger, osztrák alpesi válogatott, világkupa síző . Hans Grugger a HEAD sígyár jóvoltából érkezik a rendezvényre, amiért előre is köszönet illeti őket. A két nap alatt az érdeklődők folyamatosan tesztelhetik a legújabb HEAD síléceket. A program teljesen nyitott mind a magyar gyerekek és felnőttek, mind az osztrák érdeklődők előtt. Mindenképpen egy jó hangulatú, barátságos rendezvény elébe nézünk.

 

82061-K2_Kupa_2_b.jpg

 

A szombat délutáni és esti programot színesíti a Relax Villányi borterasz . A verseny új támogatói, a Villányi Borok képviselői exkluzív borkóstolóval várják a vendégeket. Gere Tamás, Malatinszky és Bock pincészetek prémium nedűit lehet majd kóstolni. Erre a programra a Relax Hotel Kreischberg biztosítja az alkalomhoz méltó helyszínt. Itt lesz az esti eredményhirdetés is, amit élőzenekaros „party” követ. Este kilenc órától zenél a két éve már nagy sikert aratott SECS együttes. Amíg a szülők kóstolgatják a finom borokat, addig a gyerekeknek üdítőt szolgálnak fel a szervezők, és a GURU támogatása jóvoltából kapott chipset majszolgathatják.

 

82061-K2_Kupa_54_b.jpg

 

A kreischbergi sípálya már évek óta biztosítja a nagyon magas színvonalat. A 2015-ös Freestyle Sí és Snowboard Világbajnokság helyszínén már most – a hóhiány ellenére – kitűnő pályával találkozhatunk. Különleges autókkal jelenik meg a VOLVO is a rendezvényen. Idén az „ Ocean Race ” szériát mutatja be a versenyen, amely modellek szintén szorosan a sporthoz kapcsolódnak. A verseny látogatói számára minden bizonnyal a Volvók is élményt jelentenek. Egy szóval érdemes ellátogatni január 13-15. között Murauba , mert egy igazi családbarát rendezvény várja az érdeklődőket, ahol mindenki megtalálja a számára érdekes programot, versenyszámot.

A visszatérő és új vendégeinket is egyaránt nagy szeretettel várjuk! Addig is békés boldog ünnepeket kívánunk és síelésben gazdag újesztendőt, annak reményében, hogy január közepén együtt tölthetünk egy remek hétvégét.

 

Esemény részletek ITT!
Hirdetés