A MuMuS idén is visszatér Hír

Boardsport.hu;http://www.boardsport.hu
2010/01/06
A szombati Volvo-K2 kupa után, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól.
Hirdetés
A snowboardban és wakeboardban már számos alkalommal bizonyított csapatverseny, a MuMuS idén is visszatér. Miután a snowboardos és freeskis csapat túlesett a szombati Volvo-K2 kupán , vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól.
MuMuS
A helyszínt ez alkalommal is a Murau -i pálya felső részén található Airy park biztosítja. A versenyre közepes méretű ugratóval készülünk, ami lehetőséget biztosít arra, hogy akár addig nem próbált trükkökre is rápróbáljanak a riderek. Tavaly például a hátra szaltó került elő a dobozból, amit volt, aki életében először próbált beadni a csapatáért.
 
A MuMuS -on minden a csapatról szól és trükköket tartalmazó dobozról. Amelyet idén leváltottunk egy szerencsekerék re. Így talán még izgalmasabb lesz a trükkök kihúzása, hiszen mindenki szoríthat a neki tetsző trükkért, ahogy forog a kerék. A csapatok maguk választhatnak, hogy kit tartanak a legalkalmasabbnak a feladat végrehajtására, azonban figyelemmel kell lenniük bizonyos ismétlődési szabályokra is. Ennek köszönhetően a taktika és a csapatszellem is fontos része a versenyek.
A legfiatalabb
A verseny szabályai szerint minden hibánál kap a csapat egy betűt a MuMuS szóból. A szabály szerint, ha egy csapat neve alatt láthatóvá válik a MuMuS felirat, akkor az a csapat kiesik.
Az esemény természetesen fotó és videó formájában is megörökítésre kerül, így azok sem maradnak le az izgalmakról, akiknek nincs alkalmuk a helyszínen követni az eseményeket.
Videó is van ám, klikk ide!  
 
Volvo-K2 kupa snowboard program:
2009.01.09, Szombat 11:00 -Snowboard, Sí Freestyle Big Air verseny 16:00 – Snowboard Paralel óriás
2009.01.10, Vasárnap 11:00 – Billabong MuMuS Csapatverseny
További információ: www.billabong.hu ,
Hirdetés