Menü

2010.01.06.     Hozzászólás 0

A MuMuS idén is visszatér

A szombati Volvo-K2 kupa után, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól.

A snowboardban és wakeboardban már számos alkalommal bizonyított csapatverseny, a MuMuS idén is visszatér. Miután a snowboardos és freeskis csapat túlesett a szombati Volvo-K2 kupán, vasárnap már minden a jókedvről és az összetartásról szól.

MuMuS

A helyszínt ez alkalommal is a Murau-i pálya felső részén található Airy park biztosítja. A versenyre közepes méretű ugratóval készülünk, ami lehetőséget biztosít arra, hogy akár addig nem próbált trükkökre is rápróbáljanak a riderek. Tavaly például a hátra szaltó került elő a dobozból, amit volt, aki életében először próbált beadni a csapatáért.

 

A MuMuS-on minden a csapatról szól és trükköket tartalmazó dobozról. Amelyet idén leváltottunk egy szerencsekerékre. Így talán még izgalmasabb lesz a trükkök kihúzása, hiszen mindenki szoríthat a neki tetsző trükkért, ahogy forog a kerék. A csapatok maguk választhatnak, hogy kit tartanak a legalkalmasabbnak a feladat végrehajtására, azonban figyelemmel kell lenniük bizonyos ismétlődési szabályokra is. Ennek köszönhetően a taktika és a csapatszellem is fontos része a versenyek.

A legfiatalabb

A verseny szabályai szerint minden hibánál kap a csapat egy betűt a MuMuS szóból. A szabály szerint, ha egy csapat neve alatt láthatóvá válik a MuMuS felirat, akkor az a csapat kiesik.

Az esemény természetesen fotó és videó formájában is megörökítésre kerül, így azok sem maradnak le az izgalmakról, akiknek nincs alkalmuk a helyszínen követni az eseményeket.

Videó is van ám, klikk ide! 

 

Volvo-K2 kupa snowboard program:

2009.01.09, Szombat
11:00 -Snowboard, Sí Freestyle Big Air verseny
16:00 – Snowboard Paralel óriás

2009.01.10, Vasárnap
11:00 – Billabong MuMuS Csapatverseny


További információ: www.billabong.hu, www.snowboarding.hu

Olvass többet a témáról: snowboard