Ott a helyed: MAPEI Tour de Zalakaros 2019

Ott a helyed: MAPEI Tour de Zalakaros 2019

(x) - Támogatott tartalom
2019/05/20
Az emlékezetes kerékpáros hétvégre receptje.

Világot járni, vagy akár csak az országunkat megismerni lehet flip-flop papucsban, turista-üzemmódban is, de adhatunk neki extra értelmet is, ha mondjuk kerékpáros túra, vagy verseny keretében tesszük meg ugyanezt.

 

 

MAPEI Tour de Zalakaros 2019

A MAPEI Tour de Zalakaroson a Kis-Balaton környékét járhatod be két keréken úgy, hogy ízlésed szerint összemérheted erődet sok más országúti bringással egy 138 km hosszú versenyen (), vagy kihívás elé állíthatod magad a 60 kilométeres teljesítménytúrán (MAPEI Tour de Zalakaros 2019 – VILLTEK teljesítménytúra), illetve felkerekedhet az egész család egy kellemes, 33 kilométeres bringatúrára (). Az évről évre egyre nagyobb résztvevői létszámú kerékpáros eseményen korrekt pályakijelölésre, gyönyörű környezetre, gazdag és jól szervezett frissítőpontokra, izgalomra és kellemes hangulatra számíthatsz (saját tapasztalataink alapján).

 

 

Hogy a június utolsó előtti hétvégéje komplett legyen, arról a péntek esti ingyenes New Level Empire koncert, a minden résztvevő számára ingyenes belépés a , a Zobori Élménypark belépő, az és a résztvevők számára akciós szálláslehetőségek is gondoskodnak.

 

 

Ha szívedbe zártad a rendezvényt és szeretnél a versenyhez méltóan felöltözni, az igényes és magas minőségű 575 Team webshopjából rendelhetsz magadnak az exkluzív kerékpáros ruházati kollekcióból is.

A szervezők azokra is gondoltak, akiknek nincs lehetőségük átélni a kerékpározás élményét. A MAPEI, a Teker Sportiroda és a Holnapocska Tábor együttműködésében szeretnék megrendezni 2019 szeptemberében a MAPEI – Holnapocska Kerékpáros Élménytábort hátrányos helyzetű gyerekek számára. Ahhoz azonban, hogy minél több gyereket tudjanak meghívni, a Ti támogatásotokra is szükség van. Segíteni az online nevezéskor (vagy akár utána, attól függetlenül is) vásárolható 250, vagy 500 forintos támogatójeggyel tudtok, de minden fizetéssel járó nevezés után is automatikusan 100 Ft-ot a tábor támogatására fordítanak a szervezők. Erről bővebb infót itt találtok.

Írjátok be a naptáratokba a június 21-23-i hétvégéhez a MAPEI Tour de Zalakaros 2019 kerékpáros eseményt, nem fogjátok megbánni.

 

tour de Zalakaros 2019