Júniusban ismét a bringásoké lesz Zalakaros

Júniusban ismét a bringásoké lesz Zalakaros

(x) - Támogatott tartalom
2016/05/24
Van már bringás programod június harmadik hétvégéjére?

Ha sportos, de egyben pihentető kikapcsolódásra vágysz, akkor június 17-19. között Zalakaroson a helyed! A MAPEI Tour de Zalakaros kerékpáros hétvége különféle távjai között biztosan megtalálod a megfelelőt, hiszen választhatsz a kényelmes tempójú Karos Spa Kis-Balaton Családi túra (33 km), a Zobori KalandoZoo Teljesítménytúra (60 km) és a Bianchi Zalakaros Maraton (127 km) között. Mindez pedig az ország egyik legnépszerűbb üdülővárosában, Zalakaroson.

 

Tour-de-Zalakaros-2016-csaladi-tura.jpg
Tour-de-Zalakaros-2016-csaladi-tura.jpg

 

Minden táv a zalakarosi Gyógyfürdő térről indul és oda is érkezik vissza

Az útvonal menti frissítőállomásokon kerékpárszerviz is rendelkezésre áll majd, míg a biztonságról motoros rendőrök és útvonal-biztosítók gondoskodnak minden távon.

Habár a fenti távok 19-én, vasárnap kerülnek megrendezésre, érdemes már szombaton, vagy akár pénteken a városba érkezni, mert a rajtcsomagot már ezeken a napokon is átveheted, valamint szombat délután gyermekverseny és bemelegítő túra is segíti a ráhangolódást, amin minden vasárnapi induló díjmentesen részt vehet.

 

Tour-de-Zalakaros-2016-orszaguti-maraton.jpg
Tour-de-Zalakaros-2016-orszaguti-maraton.jpg

 

Érdemes időben nevezni

A díjkedvezményen túl, ha június 5-ig megteszed, névre szóló rajtszámot és ajándék pólót is kapsz. És azért is, mert a nevezéseddel belépőjegyet váltasz arra, hogy a rengeteg (de tényleg rengeteg) különleges ajándékunk közül nyerj magadnak vagy párodnak valamit. Az ajándékaink összértékét sajnos nem tudjuk. Ötmillió forintig számolgattuk, de azóta elveszítettük a fonalat. A legértékesebb nyereményeink a Bianchi kerékpárok hazai forgalmazójának jóvoltából egy 2016-os Bianchi Intrepida Veloce 10 sp Compact kerékpár, valamint egy CTM Tranz 1.0 típusú kerékpár lesznek, a Jankó Kerékpáros Csapata Bt. felajánlásából.

További jó hír, hogy a 14 éven aluliaknak a Zobori KalandoZoo Teljesítménytúrára és a Karos Spa Kis-Balaton Családi túrára csak 1000 forint a nevezés. A folyamatosan bővülő rajtcsomag pedig a zalakarosi termálfürdő belépőjén túl egy, a Zobori KalandoZoo kalandparkba szóló ingyenes belépőt is tartalmaz. A Zalakaros szomszéd településén, Zalaszabaron található Zobori KalandoZooba a család bármely tagjának élmény dús kikapcsolódást biztosít.

 

Tour-de-Zalakaros-2016-szurkolok-a-palyan.jpg
Tour-de-Zalakaros-2016-szurkolok-a-palyan.jpg

 

Találkozzunk tehát június 17-19-én a MAPEI Tour de Zalakaroson,

és ne feledd, hogy a rajtcsomagban található ajándék belépőket csak a rendezvény ideje alatt használhatod fel, ezért érdemes ezt a hétvégét Zalakaroson tölteni. Ehhez a régió legnagyobb családbarát szállodája, a Hotel Karos Spa is remek ajánlatokkal vár, a Zobori KalandoZoo-ban pedig extra programokkal készülnek külön a bringás hétvégére.

További információ, nevezés és szállásajánlatok: www.tourdezalakaros.hu

 

Tour-de-Zalakaros-2016.jpg
Tour-de-Zalakaros-2016.jpg