A gyermekeket és családokat is várja a Mapei Tour de Zalakaros szeptemberben

A gyermekeket és családokat is várja a Mapei Tour de Zalakaros szeptemberben

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc - Támogatott tartalom
2023/09/05
Idén is várja a bringásokat a zalai fürdőváros – de nem csak a profi kerékpárosok számára készültek programokkal!

FRISS: Ha szeptember 19-ig előnevezel, akkor 5.000ft-ot spórolhatsz! Egy jó döntéssel most 5.000ft-ot spórolhatsz a helyszíni nevezési díjhoz képest a 60 vagy 140 km-es országúti futamokon.

Zalakaros és környéke minden ősszel pár napra megtelik kerékpárosokkal. Az utóbbi évek során a Mapei Tour de Zalakaros a hazai kerékpárosok körében az egyik legnépszerűbb program. Profik és amatőrök egyaránt érkeznek a rendezvényre, ahol a népszerű céges futam, teljesítménytúra és országúti marathon mellett a gyermekekre és sportos családokra is gondoltak a szervezők!

A gyermekeket és családokat is várja a Mapei Tour de Zalakaros szeptemberben-1

INGYENES Kerékpárverseny gyerekeknek

Szombaton (szeptember 23-án) a legkisebbek is lehetőséget kapnak, hogy verseny hangulatban kipróbálják magukat egy vadonatúj pályán, az új zalakarosi Gyógyfürdő tér melletti parkban! Az INGYENES Nilfisk gyermekverseny délután négy órától kezdődik, és az U5-U13 közötti korosztályok mérhetik össze erőnlétüket valamint kerékpáros tehetségüket!

Kerékpártúra a családok számára

A sportos családokat várja vasárnap (szeptember 24-én) a Karos Spa Kis-Balaton Családi Bringatúra! Az egész család könnyedén és biztonságban tekerheti le együtt a 33 kilométeres kört, hiszen az útvonal szinte teljesen síkon halad, valamint kis forgalmú utakon és kerékpárutakon van kijelölve! A Kis-Balatont kerülő túra során az érintetlen természetet és gazdag madár faunát látva megelevenednek előttünk a Tüskevár helyszínei, amitől hatalmas élménnyé válik kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Országúti maraton és más versenyek

Vállalkozások számára nagyszerű csapatépítő program a szombati, mára már nagy tradíciókkal és presztízzsel rendelkező Szabadics Ride – Company Challenge, melyen négy, illetve ötfős céges csapatok versenyeznek egymással a Kis-Balaton fantasztikus környezetében – a táv 39 km, szinte nullaméternyi emelkedővel, így a nagy tempó garantált! A versenyen mind a gyakorlottabb, mind a hobbista bringások is elindulhatnak, hiszen lesz Verseny és Hobbi kategória is! 

Vasárnap két komolyabb kihívás is várja a sportosabbakat! A VILLTEK Teljesítménytúrán 60 kilométert kell a zalai vidék legszebb tájain letekerni, melyen 350 méter összszintemelkedés lesz. Kiváló választás azok számára is, akik még soha nem versenyeztek, de kiszeretnék próbálni magukat nagyobb távon és versenyhangulatban! 

A nap másik versenyszáma a SPIRIT AUTO – ŠKODA Országúti Maraton, ahol már igen komoly megmérettetés vár az indulókra. A maraton védjegyeinek számítanak ma már a gelsei és börzöncei emelkedők, melyek igen kemény feladat elé állítják a kerékpárosokat, miközben a lehető leggyorsabban teljesíteni próbálják a 137 kilométeres kört, melyen összesen majd 1200 m szintet kell mászniuk!

A tombola fődíja egy közel 1.000.000Ft érték Giant országuti kerékpár 

A Villtek teljesítménytúra és SPIRIT AUTO – ŠKODA Országúti Maraton résztvevői között az idei évben egy Giant TCR ADVANCED DISC 2 PRO COMPACT kerékpárt sorsolnak ki!

Szállások

A Mapei Tour de Zalakaros egy egész hétvégére színes programokat biztosító esemény. Ezért már évek óta a zalakarosi szállások speciális ajánlatokkal készülnek a rendezvényre! Akciós szállás ajánlatok itt találhatók!

Nevezz előre

Minden versenyszámra, így a gyermek és családi programokra is előnevezéssel is lehet jelentkezni! Az online nevezés megkönnyíti és felgyorsítja a helyszíni teendőket, így több időnk maradhat az előkészületekre, vagy szétnézni a rendezvény expo területén, ahol számos kiállító várja a látogatókat!
 

Nevezés

További elérhetőségek: