Júniusban újra Tour de Zalakaros Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/04/15
Van már bringás programod június harmadik hétvégéjére?

Ha sportos, de egyben pihentető kikapcsolódásra vágysz, akkor június 19-21. között Zalakaroson a helyed! A Mapei Tour de Zalakaros kerékpáros hétvége különféle távjai között biztosan megtalálod a megfelelőt, hiszen választhatsz a kényelmes tempójú Karos Spa Kis-Balaton családi túra (33 km), a 7 Vezér teljesítménytúra (60 km) és a Bianchi Zalakaros maraton (127 km) között. Mindez pedig az ország egyik legnépszerűbb üdülővárosában, Zalakaroson.

Minden táv a zalakarosi Gyógyfürdő térről indul és oda is érkezik vissza. Az útvonal menti frissítőállomásokon kerékpárszerviz is rendelkezésre áll majd, míg a biztonságról motoros rendőrök és útvonal-biztosítók gondoskodnak minden távon. 

 

Teljesítménytúra
Teljesítménytúra

 

Gyere egész hétvégére!
Habár a fenti távok 21-én, vasárnap kerülnek megrendezésre, érdemes már szombaton, vagy akár pénteken a városba érkezni, mert a rajtcsomagot már ezeken a napokon is át lehet venni, valamint szombat délután egy bemelegítő túra este pedig tészta party segíti a ráhangolódást, amin minden vasárnapi induló díjmentesen részt vehet.

Érdemes időben nevezni, mert a díjkedvezményen túl, ha június 5-éig megteszed, névre szóló rajtszámot és ajándék pólót is kapsz. További jó hír, hogy a 14 éven aluliaknak a 7vezér teljesítménytúrára és a Karos Spa Kis-Balaton családi túrára ingyenes a nevezés. A folyamatosan bővülő rajtcsomag pedig a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő termálfürdő belépőjén túl egy, a 7 Vezér Kalandparkba szóló ingyenes belépőt is tartalmaz. A Zalakaros szomszéd településén, Garaboncon található 7 Vezér Kalandpark a család bármely tagjának élmény dús kikapcsolódást biztosít. A magyar királyok arcképcsarnoka, a honfoglalás kori jurta sátrak, vagy a sajtüzem és látványkonyha megtekintésén túl lehet itt például gokartozni, íjászkodni, vagy épp lovagolni is.

 

Családi túra
Családi túra

 

Találkozzunk tehát június 19-21-én a Mapei Tour de Zalakaroson, és ne feledd, hogy a rajtcsomagban található belépőket már ezen a hétvégén is fel lehet használni, ezért érdemes ezt a hétvégét Zalakaroson tölteni. Ehhez a régió legnagyobb családbarát szállodája, a Hotel Karos Spa is remek ajánlatokkal vár.

További információ, nevezés és szállásajánlatok: