Indul a nevezés a 2020-as Mapei Tour de Zalakarosra Hír

(x) - Támogatott tartalom
2019/12/11
Nevezz be karácsonyig és nyerj!

Új weboldallal, új támogatókkal, kibővült expo területtel és a későbbiekben folyamatosan bemutatásra kerülő sok érdekes meglepetéssel várja a kerékpározás rajongóit a MAPEI Tour de Zalakaros 2020. június 19-21. között, ahol a Spirit Auto – ŠKODA maratoni táv (137 km), a Villtek 60 km-es országúti középtáv és a 33 km-es Karos Spa Kis-Balaton kerülő családi túra (14 éven aluliaknak ingyenes az indulás) megszokott útvonalain tekerhetnek a bringások a három napos zalai kerékpáros fesztivál zárásaként és csúcspontjaként vasárnap (fotógalériák kedvcsinálónak a 2019-es eseményről ITT).

Szombaton, azaz június 20-án a négy vagy öt fős céges csapatoknak 2020-ban is a Szabadics Ride Company Challenge lesz a kihívás, szintén 33 km-es távon, a korábbiaknál jobban felbővített rajtcsomaggal és exkluzívabb díjkiosztó vacsorával.

 

 

A gyerekeknek szintén szombaton rendezik az izgalmas körpályán, több korcsoportban a Zobori Kid’s Ride by Kross versenyt, a nevezés minden korcsoportnak INGYENES, a rajtszámmal pedig grátisz látogatható a Zobori Kalandpark is.

Az összes futam rajtcsomagjának közös pontja, hogy a nevezők INGYENESEN látogathatják meg a zalakarosi élményfürdőt a teljes hétvége során egy alkalommal.

 

 

A 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros futamaira az internetes előnevezés elindult az esemény megújult, még könnyebben áttekinthető és modernizált weboldalán, ahol útvonal térképek, rajtcsomag információk és mindegy egyéb korábbi archív elem is elérhető. Nevezésnél javasoljuk mindenkinek a leggyorsabb és legegyszerűbb módot, a bankkártyás online fizetést.

 

Nevezz be karácsonyig a 2020-as MAPEI Tour de Zalakarosra és nyerj bringás ajándékokat!

Azok az érdeklődők, akik 2019. december 20-ig beneveznek a 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros bármelyik (Spirit Auto – ŠKODA maratoni táv (137 km), Villtek 60 km-es országúti középtáv, 33 km-es Karos Spa Kis-Balaton kerülő családi túra és öt fős céges csapatoknak a Szabadics Ride Company Challenge) futamára (kivéve az INGYENES gyerekversenyt) és a nevezési díjat eddig a dátumig át is utalják, sorsoláson vesznek részt.

A sorsolás során három értékes kerékpáros ajándék talál gazdára: Casco Activ 2 bukósisak: 29.900 Ft értékben; High 5 kerékpáros energia csomag 6.190 Ft értékben; Muc-Off Tisztító-Ápoló-Olajzó Készlet 5.990 Ft értékben

 

Nyeremények Forrás: TdZ
Nyeremények
Kép forrása: TdZ

 

A különböző futamok programjai és kiírásai

 

További elérhetőségek