Valter Attila a 2021-es MAPEI Tour de Zalakaros díszvendége

Valter Attila a 2021-es MAPEI Tour de Zalakaros díszvendége

tourdezalakaros.hu - Támogatott tartalom
2021/09/09
Szeptember 24.-én három napra Zalakarosra érkezik a Giro d’ Italia első és egyetlen olyan rózsaszín trikója, melyet magyar versenyző hordott.

A rendkívül értékes mezt, maga a sportoló, Valter Attila hozza, aki a Tour de Zalakaros idei díszvendége lesz és az egész hétvégét az eseményen tölti. A történelmi mezt minden érdeklődő megtekintheti majd a teljes rendezvényhétvége során kiállítva a Karos Korzó nagyszínpadán.

További találkozási lehetőségek Valter Attilával

2021.09.25., szombat:

14.00-15.00 között: dedikálás a Spirit Auto – Skoda standján a Karos Korzó Bike Expo területen

17.30-18.00: a Zobori Kid’s Ride by Bianchi gyerekverseny eredményhirdetésén a Karos Korzó nagyszínpadon, ahol Attila adja át a díjakat, ezt követően pedig a gyerekek tehetnek fel neki kérdéseket

20.00: A Szabadics Ride céges csapatverseny díjkiosztó gáláján

2021.09.26.,vasárnap:

10.30: A Spirit Auto – Skoda 137 km-es országúti maraton rajtjánál

16.30: A rendezvényt lezáró tombola sorsoláson  a Karos Korzó nagyszínpadon, ahol Attila adja át majd a szerencsés nyertesnek a tombola fődíjat, a 819.000 Ft értékű Giant karbon országúti kerékpárt

Óriási dolog, hogy egy magyar kerékpáros háromhetes körversenyen napokig viselhette az összetettben élen álló kerékpárosnak járó mezt.

Erre korábban még sosem volt példa, sporttörténelmi siker! Szeretnénk ennek jelentőségét hazánk legnagyobb létszámú országútis eseményén még tovább erősíteni, elsősorban a gyerekek és fiatalok felé egy követendő példát állítani. Nem titkolt célunk az sem, hogy az elkövetkező években egy nagy nemzetközi sorozat egyik állomásává fejlesszük a Tour de Zalakarost, ehhez pedig szükségünk van sztárokra is. Nagy büszkeség nekünk, hogy egy ilyen sikeres sportoló elfogadta meghívásunkat és együtt tölthetünk vele egy szezonzáró hétvégét Zalakaroson!” – mondta a nagy bejelentés kapcsán Szilasi László, versenyigazgató.

A 2021-es MAPEI Tour de Zalakaros-ra a rendezvény weboldalán még szeptember 19-én éjfélig lehet mind az öt futamra (gyerekverseny, 33 km, 60 km, 137 km, céges csapatverseny) kedvezményesen előnevezni, ezt követően még a helyszínen is lesz nevezési lehetőség.

További információ és nevezés a futamokra

tourdezalakaros.hu