Kerékpártúra a stájerországi borvidéken Hír

Kerékpártúra a stájerországi borvidéken Hír

(X) - Támogatott tartalom
2017/04/03
A Stájerország borvidékén megtalálható új, több mint 400 km-es kerékpáros út szeretettel vár, hogy a kerékpárosok felfedezzék kulináris és kulturális különlegességeit. Az új kerékpáros körutat nem csak a szőlőskertek és a Stájerország déli és keleti részén megtalálható borutcák miatt érdemes felfedezni kerékpárral.

A körtúra a stájerországi borvidék felfedezésére csábít: az ott élő embereket, a gasztronómiai különlegességeket, a borászatokat és almáskerteket, a szántóföldeket és a folyókat, a Pöllauer Tal Nemzeti Parkot és Dél-Stájerországot, valamint a Hartberg, Bad Radkersburg, Leibnitz, Deutschlandsberg és Graz között fekvő termálfürdőket és wellnesshoteleket egyaránt.


Vulkánföld Rosenbergnél Forrás: (c) Steiermark Tourismus
Vulkánföld Rosenbergnél
Kép forrása: (c) Steiermark Tourismus
Galériáért katt a képre!

 

8 sportos és átmozgató kerékpárút-szakasz 

Nyolc kényelmes, azonban sportosan átmozgató szakasz gondoskodik róla, hogy útközben és az útvonal mellett megismerkedhessünk a változatos vidékkel, a kulturális örökségekkel, a kulináris finomságokkal és a stájer emberekkel. És hogy is lehetne ez másképp Stájerországban: az út szélén borkímérők csalogatnak, hogy megkóstold az ízletes, részben vegetáriánus és vegán finomságokat, a termálfürdők pedig gondoskodnak róla, hogy vádlink egy kellemes wellness közben megpihenhessen.

Ajánlat
Stájerországi borvidéki kerékpártúra: 10 napos körút

Az új, 405 kilométer hosszú kerékpáros körtúra a felfedezésre váró kulináris és kulturális különlegességekkel teli stájerországi borvidékre vezet. Az új körtúrán nem csak a dél- és kelet-stájerországi borvidék és a nyolc borút teszi különlegessé a kerékpározást.

Thermenradweg EuroVelo 9, Burgau Forrás: (c) Steiermark Tourismus_Thorsten Brönner
Thermenradweg EuroVelo 9, Burgau
Kép forrása: (c) Steiermark Tourismus_Thorsten Brönner


Foglalás >> ITT <<


Stájerország átfogó gyorsvasúthálózata és az osztrák Bundesbahn vasúti hálózata a stájerországi kerékpáros bortúra számos helyszínét és városát köti össze egymással. Ezáltal a rövid üdülést tervezők is feloszthatják kerékpáros túrájukat több állomásra.

A legszebb kerékpáros régiók az útvonal mentén

Dél-Stájerország, Schilcherland & Lipizzanerheimat
Graz és Graz régiója
Kelet-Stájerország
Thermenland Steiermark

Rába völgye útvonal (Zattach/Mortantsch, közel Weizhez) Forrás: (c) Steiermark Tourismus_Thorsten Brönner
Rába völgye útvonal (Zattach/Mortantsch, közel Weizhez)
Kép forrása: (c) Steiermark Tourismus_Thorsten Brönner

Galériáért katt a képre!

 

Bett+Bike szállások kerékpárosoknak

Bett+Bike szálláshelyek
Kerékpáros hotelek
Mountainbike hotelek

A Bett+Bike, valamint a stájer kerékpáros szakértők segítségével egyszerűen megtalálhatjuk a számunkra megfelelő szálláshelyet. Kizárólag azon szálláshelyek kapják meg az ADFC-től (Általános Német Kerékpárosklub) a Bett+Bike minősítést, akik eleget tesznek a szigorú minőségi követelményeknek, valamint alávetik magukat a folyamatos felülvizsgálatnak. Ezenkívül stájerországi kerékpáros hotelekben is megszállhatunk, amelyeknek szintén szigorú követelményeknek kell megfelelniük. Ők, mindannyian gondoskodnak róla, hogy a Stájerországi borvidéki kerékpártúra útvonalán megfelelő szálláshelyen tölthessük az éjszakát.

 

 

 

Steiermark Tourismus
www.steiermark.com
info@steiermark.com

Logó Forrás: (c) Steiermark Tourismus
Logó
Kép forrása: (c) Steiermark Tourismus