Csesznek No Motor Rally 2010

Nomotor.hu;http://www.nomotor.hu
Nomotor.hu;http://www.nomotor.hu
2010/04/22
Pecsétgyűjtős, túrázós játék, gyalog, kerékpárral, lóháton, akár lovas kocsival is, de tilos bármilyen motorizált eszköz használata.
Hirdetés

Negyedik alkalommal rendezik meg Cseszneken a No Motor Rallyt. A különféle vigasságokkal egybekötött játékos, pecsétgyűjtős természetjárás 2010. május 8-tól 9-ig tart. A rendezvény péntek délután egy kiállítás megnyitójával kezdődik, majd a falu főterén mulatsággal folytatódik.

Szombat reggeltől indul a pecsétgyűjtős, túrázós játék, tehát maga a No Motor Rally, ahol bárki nevezhet gyalog, kerékpárral, lóháton, akár lovas kocsival is, de tilos bármilyen motorizált eszköz használata. A nevezők számos útvonal közül választhatnak az egészen rövid szakasztól a 70 kilométeres, kerékpáros távig. A lényeg, hogy a tetszőleges táv megtétele során begyűjtsék a szükséges számú pecsétet, hiszen a játék végén értékes ajándékokat sorsolnak ki azok között, akik a kört szabályosan teljesítették.

 

 

A túrázás mellett nem szabad megfeledkezni a faluban zajló programokról sem, amelyek központi helye ezúttal is a település főtere lesz. Itt lép fel többek között a Holdviola együttes szombaton, de a Főtér környéke ad helyet a különböző állandó programnak, és itt lesz lehetőség a házias ízek kóstolgatására is.

 

Az elmúlt évek pozitív visszajelzései alapján most is több száz érdeklődőt várnak tehát a Öreg-bakonyi településen, amely várával, rendezvényeivel, a környékbeli túraösvényekkel és hangulatos faluképével méltán vált a környék egyik legnépszerűbb kirándulóhelyévé. Bővebb információ, részletes program a www.nomotor.hu honlapon található.

 

 

Tervezett program:

Házigazda: Sebestyén István
Május 7: Kiállítás megnyitó a Faluházban
Szalonna sütés és képvetítés a tavalyi No Motorról a sátorban

Május 8: Néptánc találkozó
Holdviola koncert
Este bál (Zenél: Jocó)

Május 9: Disznóvágás
Eredmény hirdetés
Disznótoros vacsora
Zenél: Nyári László
Sebestyén István pajzán meséi

Hirdetés
Hirdetés