Menü

2009.07.01.     Hozzászólás 0

Aktív utazás ajánló!

Az előrejelzések kellemes nyár időt ígérnek július elejére, így remek alkalmunk lesz arra, hogy kimozduljunk egy kicsit, és valami különlegesben legyen részünk. És ha most jelentkezel valamelyik túrára, akkor zsebedben sem kell túl mélyre nyúlnod!


Kedvcsinálónak néhány lehetőséget össze is gyűjtöttünk:


Aktív programok


Szlovák paradicsom


Újra vadregényes tájra kalauzoljuk a természetimádókat. A Szlovák paradicsom nemzeti park Szlovákia keleti részén található, 1964–ben védett területté és 1988–ban kormányrendelet alapján nemzeti parkká lett átkategorizálva. 19 763 hektáros területéből 13 011 ha szigorúan védett. Részletek….

 

Aktív utazás


Kerékpártúra a Loire völgyében

10 napos túra 7 kerékpáros nappal. Az OTP Travel Popeye kalandtúráinak közös jellemzője, hogy nálunk a kerékpár turisztikai eszköz. A mi túráink bár a kezdők, középhaladók és profi túrázók igényeit is kielégítik, és jellemzően nem teljesítménytúrák. Részletek…..

 

Bringatúra Erdélyben a Pádis karsztvidéken


Igazi vad, érintetlen vidékeken. Szurdokok, barlangok, vízesések között tekerünk és egy jégbarlangba is benézünk. Részletek…………


Hosszúhétvége a Großvenedigeren


Az Alpok egyik viszonylag könnyű, ellenben egyik legszebb természeti környezetben fekvő hegycsoportja a Venediger-csoport, melynek legmagasabb csúcsa a 3667-es Großvenediger. Részletek…..


Peniche Surf & Yoga Camp (Portugália)


Ismét Európa legbarátságosabb országába megyünk szörfözni! Az egyetlen repülős európai túránk! Részletek…..

 

Aktív utazás


Szent Jakab-zarándokút kerékpárral- Kerékpártúra az El Caminon


A Camino gyalogosan is felejthetetlen élményt nyújt, ám nincs mindenkinek ideje a szerzetesek szekerén utazni. Ha mégis látni szeretnéd, és mégse maradj ki, akkor egy alternatív közlekedési eszközzel most megteheted: pattanj a jó öreg drótszamárra, és kerekezz velünk Spanyolhonban! Részletek…..


Peru: Az inkák ősi otthona

Dél-Amerika bölcsője, ahol az inkák virágzó birodalmat hoztak létre az Andok égig érő csúcsainak árnyékában.
A szent madár, a Kondor uralja az égboltot, és védelmezi egy vidám nép nem mindennapi életét.
Egy ország, amit látnod kell! Részletek...

 

Matterhorn mászás (4478)


A csúcstámadás napján több mint 6 órás huzamos mászás részese leszel, miközben alattad közel 70 fokban szakad le a sziklafal, többszáz méteres mélységig...Részletek...


Nomád evezés a Murán és a Dráván


Vízitúra a Murán és a természetvédelem alatt álló Dráván, azoknak, akiket nem riasztanak el a nomád kempingezés adta körülmények, a napi 30-40 km-nyi evezés. Részletek…


Dolomitok via ferrata az I. világháború nyomában


Via ferrata túra az első világháborús emlékek nyomában. Részletek…

Aktív utazás

 

Olvass többet a témáról: aktív utazás