Hotel Sonnhof Rauris - a természetjárók paradicsoma

(x) - Támogatott tartalom
2013/05/29
Legyen szó kirándulásról, komolyabb hegymászó túráról, kerékpározásról vagy természeti látnivalók látogatásáról, az osztrák Rauris tökéletes célpont minden aktív turistának!

 

Rauris völgy
Rauris völgy


fotó: (c) Sonnhof Hotel)

A magyar működtetésű Hotel Sonnhof Salzburg tartományban, a Hohe Tauern Nemzeti Park területén, Raurisban található. A vidék rendkívül gazdag természeti látnivalókban és sportolási lehetőségekben. Számos kiránduló útvonal indul a szállodától, amik közül mindenki kiválaszthatja a kedvére valót – legyen szó sziklamászásról, vagy csak egy kellemes sétáról, ami alatt gyönyörködhetünk a természetben. A szálloda étterméből lélegzetelállító alpesi panoráma tárul szemünk elé. A hotelben magyarul beszélő személyzet várja a vendégeket.

„A hotel elhelyezkedése kiváló, főleg a túrázások szempontjából, illetve Salzburg tartomány felfedezéséhez.

A Sonnhof régi épületszárnya a hangulatos alpesi Gasthofok stílusában épült, az új szárny pedig a kikapcsolódni, sportolni vágyók igényeihez igazodik. Számos felújító-, átalakító munkálat után a hotel ma már maximális kényelmet nyújt vendégei számára, az év bármely szakában.

A szálloda kitűnően képzett, németül, angolul, románul, magyarul beszélő személyzettel várja az alpesi táj szerelmeseit, illetve a kirándulni, túrázni, síelni vagy pihenni vágyókat.

 

Sonnhof Hotel
Sonnhof Hotel


fotó: (c) Sonnhof Hotel)

Szabadidő Raurisban

A Rauris-völgyet körös-körül 3000 m feletti hegycsúcsok övezik, nem csoda hát, hogy a téli- és nyári sportok, természetjárók paradicsomává nőtte ki magát.
A Hotel Sonnhofból gyalog is eljuthatsz a raurisi, kb. 30 kilométer hosszú sípályáig, nyáron pedig számos séta-, túra- vagy bicikliút közül választhatsz. A sokat látogatott Bernkogel csúcsra (2.325 m), a hoteltől indulva 4-5 óra alatt lehet felérni. Túravezetőink segítségével a völgy végében magasodó Hoher Sonnblick csúcsra (3.106 m) is feljuthatsz, hogy megtekinthesd Európa legmagasabban fekvő meteorológiai állomását!

Emellett, a nordic walkingtól a lovaglásig és a különféle extrém sportokig, tucatnyi más tevékenységet is kipróbálhatsz télen és nyáron egyaránt!

Útvonaltervezést vagy kíséretet kérhetsz a Hotel Sonnhof tapasztalt, alapos helyismerettel rendelkező túravezetőitől, síoktatóitól!

 

Uzsonna Raurisban
Uzsonna Raurisban
fotó: (c) Sonnhof Hotel

Programok és uticélok a közelben a teljesség igénye nélkül:


- aranymosás a raurisi völgyben
- Kitzlochklamm szurdok túra
- Krimml vízesés túra
- Brechtesgaden - Hitler Sasfészke
- Hoher Sonnblick (3106 m) - Európa legmagasabb meteorológiai állomása
- Werfeni jégbarlang látogatás
- Halleini Sóbánya
- Hohenwerfen vára
- Wildpark Fusch-Ferleiten Grossgloknerstrasse vadaspark
- Grossglockner Hochalpenstrasse
Ide kattintva bővebbet is megtudhatsz!

 

Kapcsolat, foglalás:
sonnhof@rauris.net

Tel: +43 6544 20077
www.facebook.com