Aktív utazás ajánló! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/07/01
Az előrejelzések kellemes nyár időt ígérnek július elejére, így remek alkalmunk lesz arra, hogy kimozduljunk egy kicsit, és valami különlegesben legyen részünk. És ha most jelentkezel valamelyik túrára, akkor zsebedben sem kell túl mélyre nyúlnod!
Hirdetés

Kedvcsinálónak néhány lehetőséget össze is gyűjtöttünk:
Aktív programok
Szlovák paradicsom
Újra vadregényes tájra kalauzoljuk a természetimádókat. A Szlovák paradicsom nemzeti park Szlovákia keleti részén található, 1964–ben védett területté és 1988–ban kormányrendelet alapján nemzeti parkká lett átkategorizálva. 19 763 hektáros területéből 13 011 ha szigorúan védett. Részletek….
 


Kerékpártúra a Loire völgyében
10 napos túra 7 kerékpáros nappal. Az OTP Travel Popeye kalandtúráinak közös jellemzője, hogy nálunk a kerékpár turisztikai eszköz. A mi túráink bár a kezdők, középhaladók és profi túrázók igényeit is kielégítik, és jellemzően nem teljesítménytúrák. Részletek…..
 
Bringatúra Erdélyben a Pádis karsztvidéken
Igazi vad, érintetlen vidékeken. Szurdokok, barlangok, vízesések között tekerünk és egy jégbarlangba is benézünk. Részletek…………

Hosszúhétvége a Großvenedigeren Az Alpok egyik viszonylag könnyű, ellenben egyik legszebb természeti környezetben fekvő hegycsoportja a Venediger-csoport, melynek legmagasabb csúcsa a 3667-es Großvenediger. Részletek…..

Peniche Surf & Yoga Camp (Portugália)
Ismét Európa legbarátságosabb országába megyünk szörfözni! Az egyetlen repülős európai túránk! Részletek…..
 

Szent Jakab-zarándokút kerékpárral- Kerékpártúra az El Caminon
A Camino gyalogosan is felejthetetlen élményt nyújt, ám nincs mindenkinek ideje a szerzetesek szekerén utazni. Ha mégis látni szeretnéd, és mégse maradj ki, akkor egy alternatív közlekedési eszközzel most megteheted: pattanj a jó öreg drótszamárra, és kerekezz velünk Spanyolhonban! Részletek…..

Peru: Az inkák ősi otthona
Dél-Amerika bölcsője, ahol az inkák virágzó birodalmat hoztak létre az Andok égig érő csúcsainak árnyékában. A szent madár, a Kondor uralja az égboltot, és védelmezi egy vidám nép nem mindennapi életét. Egy ország, amit látnod kell!
 
Matterhorn mászás (4478)
A csúcstámadás napján több mint 6 órás huzamos mászás részese leszel, miközben alattad közel 70 fokban szakad le a sziklafal, többszáz méteres mélységig... Részletek...
Nomád evezés a Murán és a Dráván
Vízitúra a Murán és a természetvédelem alatt álló Dráván, azoknak, akiket nem riasztanak el a nomád kempingezés adta körülmények, a napi 30-40 km-nyi evezés. Részletek…
Dolomitok via ferrata az I. világháború nyomában
Via ferrata túra az első világháborús emlékek nyomában. Részletek…


 
Hirdetés