Gyere nyaralni a Mátrába, a Kétkerék Vendégházba

Gyere nyaralni a Mátrába, a Kétkerék Vendégházba

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2013/06/24
Minden vágyad egy kis elvonulás a hétköznapok rohanásától? Mitöbb, legszívesebben a természetben, tiszta levegőn, aktívan töltenéd az idődet és nem akarsz messzire utazni? Most mutatunk egy ideális helyet neked!
Hirdetés

A Kétkerék Vendégház 800 m magasan, Galyatető szomszédságában, a Felső-Mátrában, egy régi tót településen, Mátraszentlászlón található. Ez a magasság lehetővé teszi, hogy az ide látogató Vendégek allergia- és szúnyogmentes környezetben, távol a városok zajától, kristálytiszta levegőn pihenhessék ki magukat. Másrészt, itt a kánikula is elviselhetőbb: átlagosan 7 fokkal alacsonyabb a napi átlaghőmérséklet az alacsonyabban fekvő településekhez képest. Ennek köszönhetően, ritka a hómentes tél ill. nyáron, a nagy melegek idején sem kell lemondani a pihentető éjszakákról.

A Kétkerék Vendégház
A Kétkerék Vendégház
Galériáért katt a képre!


A környezet számtalan aktív programlehetőséget kínál: kellemes kirándulások, rövidebb-hosszabb kerékpáros túrák, terepfutások tehetők a Vendégház közvetlen környezetében. A Vendégek gyönyörködhetnek a közeli kilátók (Vöröskő, Péter hegyese, sástói, kékestetői kilátó) nyújtotta lenyűgöző panorámában, de felkereshetik a csodálatos helyen felépített Három falu templomát és a kedvelt zarándokhelyet, Fallóskutat is. A gyermekek szórakoztatására a Vendégház udvarán létrehozott játszótér és ugrálóasztal szolgál, ugyanakkor kedvelt egynapos program a számtalan játékot felvonultató Adrenalin Park is.

Kerékpártároló bejárat
Kerékpártároló bejárat

Galériáért katt a képre!


Nem szabad elfeledkezni a környék gasztronómiájáról sem: a helyi kisvendéglők számtalan jellegzetes tájjellegű ételt vonultatnak fel az étlapjukon a sztrapacskától a szarvas gerincig.

Bringázás a Mátrában
Bringázás a Mátrában

Galériáért katt a képre!


Gyere el hozzánk és ízleld meg térségünk levegőjét, ízeit és vendégszeretetét. Mi garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

 

Kapcsolat, foglalás:
Kétkerék Vendégház
info@ketkerekvendeghaz.hu
www.ketkerekvendeghaz.hu
+36 30 50 60 025

Hirdetés