Övön aluli ajándékok futóknak

Övön aluli ajándékok futóknak

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/11/27
A futáshoz első sorban láb kell, a lábra pedig...
Hirdetés

Ha egy futó alfelét (vagyis főként a lábát) ellátjuk minden földi jóval, akkor a futó arcán garantáltan az öröm tünetei fognak megmutatkozni.

 

Nem "nóném" hosszú téli futónadrág

Noname Thermo Tights

Noname Thermo Tights
Noname Thermo Tights

 

Téli szabadtéri sportokhoz Finnországban készült minőségi “nóném” hosszú futónadrág. Mitől minőségi? mert kicsit bolyhos az anyaga hogy még akár Finnországban is elég meleg legyen télen. Varrtak bele egy kisebb zsebet, amibe kulcs, aprópénz tartható. A vádlin elhelyezkedő cipzár megkönnyíti a felvételt, szóval, ha tudod milyen érzés felszuszakolni egy feszülős nadrágot, akkor ezt nagyon fogod értékelni. Az elmaradhatatlan fényvisszaverő elemek biztonságot nyújtanak, ha autók közé keverdnél, és a bokánál szilikon csík nem engedi, hogy még véletlenül se csúszhasson fel és fázzon a bokád.

És mindez 15.900 Ft helyett most csak
9.990 Ft a multiNavigátornál.

9.990 Ft

 

Megnézem

  


 

Legális dopping, avagy kompressziós szár

inov-8 Race Ultra Calf Guards

inov-8 Race Ultra Calf Guards
inov-8 Race Ultra Calf Guards

 

Nagyjából a bármilyen sportot is űz valaki (még ha akár sakkozik is) jó hasznát fogja venni egy kompressziós szárnak, ami javítja a vérkeringést, megtartja a vádli izmait és csökkenti a káros erőhatásokat, így csökkenti, illetve késlelteti az izomfáradást. Könnyű és gyorsan száradó anyaga lévén vízben is használható.

5.900 Ft

 

Megnézem

  


 

Egy csini csili-fekete futócipő

inov-8 F-Lite 240

inov-8 F-Lite 240
inov-8 F-Lite 240

 

Aki felveszi az inov-8 F-Lite 240 "kétnyilacskás" futócipőt, az egyben a minimalista futás világába is belép. Mivel ez a cipő rövidtávú versenycipő kifejezetten könnyű kivitelben, ezért a párnázottsági és csillapító hatása kisebb. Ennek oka a terepen való futáskor a homokos, sóderes vagy füves talaj lényegesen rugalmasabb mint a köves vagy beton talaj. A terepi futáskor pedig az alacsony sarok lényegesen nagyobb stabilitást ad a talajra érkezéskor mint a nagy csillapítású de magas sarok.

A cipő talpa különleges erős de nagyon tapadó gumiréteggel van ellátva, amely egy speciális mászó gumitechnológia kifejlesztésével jött létre. Ez a műanyag optimalizálja a csúszásmentességet nedves körülmények között.

Akadályfutóknak és teremben edzőknek felhívnám a figyelmét, hogy a cipő belső oldalát kifejezetten a kötélmászás miatt erősítették meg, ami a mászás hatékonyságát is javítja.

És mindez 40.500 Ft helyett most csak
19.990 Ft a multiNavigátornál.

 

Megnézem

  


 

Hirdetés