Mire vágyik egy profi futó

Mozgásvilág.hu
2014/11/27
Inov-8 karácsonyi ajándékötletek
Hirdetés

Nordic Grip Wallking Csúszásgátló szöges talp Forrás: MultiNavigator
Nordic Grip Wallking Csúszásgátló szöges talp
Kép forrása: MultiNavigator

Nordic Grip Walking Csúszásgátló szöges talp
Futsz, túrázol, gyalogolsz, vagy csak bevásárolni indulnál? Félsz, hogy elesel a havas-jeges úton? 

Számodra is nyilván fontos, hogy ne törd össze magad sportolás közben, vagy a mindennapi foglalatosságod közben. A NordicGrip termékcsalád egyes modelljei a zord Észak dermesztő hidegében, extrém jeges terepen épp úgy helytálltak, mint a téli Oszló útjain. Próbáld ki te is!

Minden utcai cipőre, túrabakancsra könnyedén fel lehet erősíteni. Stabilan a helyén marad, s ha már nem kell, egy mozdulattal leveheted. Szerkezete, anyaga úgy lett kialakítva, biztos lehetsz benne, hogy semmiféle kárt nem tesz a cipődben. Nem hagy foltot, nem koptatja, nem deformálja el. Csupán a biztonságérzeted lesz jobb.

3.950 Ft

 

Megnézem

  


 

inov-8 F-lite 195 futócipő
A világ egyik legkönnyebb terep és utcai futócipője - 195 gramm! Nem egy súlycsoportúak, de mégis ikertestvéreként született meg az X-talon 190-nek.Ez a radikális különbség különbözteti meg a többi tájfutó cipőtől.

Az F-lite 195 újradefiniálta az elvárásokat az elitfutókkal szemben akiknek magasabb szintre akarták emelni a természetes lábfej érzetet futás közben is. A 3 mm-es differenciál a mellső-láb és a sarok között (cipőtalp) segíti elő a lábfej természetes pozíciójához való felvételt, bármilyen talajon!

34.900 Ft

 

Megnézem


inov-8 F-lite 195 futócipő és crossfit/funkcionális edzőcipő Forrás: MultiNavigator
inov-8 F-lite 195 futócipő és crossfit/funkcionális edzőcipő
Kép forrása: MultiNavigator

  


 

 

inov-8 Race ultra futómellény hidratálóval Forrás: MultiNavigator
inov-8 Race ultra futómellény hidratálóval
Kép forrása: MultiNavigator
 

inov-8 Race ultra futómellény hidratálóval

Különösen ultrafutóknak jöhet jól ez teljesen testre simuló, rendkívül könnyű futómellény. Tökéletesen követ minden mozdulatot, nem akadályoz a mozgásban, nem csúszkál a hátadon. A lélegző anyagnak köszönhetően nem izzad meg a hátad miatta.

A nedvességet elvezeti, s gyorsan szárad. A hidratációt segítendő egy 2 literes függőleges tartály is van benne. Ezen kívül tartozik hozzá két fél literes kulacs is, amelyeket az erre a célra kialakított, kézre álló zsebekben helyezhetsz el.

34.800 Ft

 

Megnézem

Hirdetés