Inov8 futóhátizsák Hír

Multinavigator.hu;http://www.multinavigator.hu
2010/05/20
Nyári futóhátizsák akció italtartállyal, ajándék sapkával. -40%
Hirdetés
Az inov-8 terep-futócipők már bizonyítottak, de futáshoz ha a cipő kényelmes és teljesítjük a távokat a 20-30-50 kilométer után hamar kiszáradhatunk és a kényelmesen a testünkön stabilan rögzíthető hordozható italtartályok nagy segítséget jelentenek a hosszú távú futóversenyeken edzéseken vagy teljesítménytúrákon.
 
Egy olyan teljesítménytúrán, mint a  KINIZSI 100 teljesítménytúra , ha a nap süt a teljesítők vízigénye hatalmas.
A hadi szabvány szerint félsivatagi körülmények mellett erős gyalogos menet mellett félóránként-óránként fél liter víz szervezetbe juttatása elengedhetetlen, hogy a szervezet ne száradjon ki és ne legyen komolyabb baj, szédülés, gyengülés akár ájulás is.  Ez a biztonságos vízmennyiség egy 100 kilométeres túrán legalább 12-15 liter folyadék.  Ezt a túra során végigcipelni komoly plusz terhelést jelent, a komfortvesztésről nem is beszélve. Hiába vannak 15-25 kilométerenként frissítő állomások a frissítőpontok közt akkor is cipelni kell legalább 2liter folyadékot, hogy a frissítőponton ne a túlélésért kérjünk inni, hanem csak szomjoltásra és tartályfeltöltésre.
Az inov-8 Race pro és inov-8 Race elite hátizsákok most víztartállyal és ajándék sapkával 2010. június 30-ig megvásárolhatók, rendelhetők. Ha most rendeled vagy vásárolod meg inov-8 futó hátizsákodat italtartállyal 40% kedvezménnyel lehet a tiéd.  
 

 
RÁADÁSUL!
Vásárolj Silva akciós fejlámpát 2010. július 31-ig és a fejlámpa mellé ajándékba kapsz egy 5.000Ft-os vásárlási utalványt amit inov-8 futócipő vásárláshoz fel tudsz használni 2010. december 31-ig.
Válassz Silva fejlámpát ha fényt szeretnél az éjszakában!
Hirdetés