Japán designikon és technológia csúcstartó - ASICS MetaRun 2017

Japán designikon és technológia csúcstartó - ASICS MetaRun 2017

(x) - Támogatott tartalom
2017/02/24
Az ASICS 2017-es MetaRun modelljét a japán kultúra, valamint Tokió, az ikonikus város technológiai vezető szerepe inspirálta.

Az ASICS 2015. decemberében mutatta be a legjobb, hosszú távú futásra tervezett futócipőjét a limitált példányszámban gyártott MetaRun-t (összesen 60.000 pár volt elérhető belőle). A cipőt három évig fejlesztették, hogy megfelelően megtestesíthesse az ASICS filozófiáját az innováció és technológia iránt. A futócipőt az ASICS Institute of Sport Science (ASICS Sporttudományi Intézet) fejlesztette, költségeket nem kímélve, miközben a fejlesztésnél a cél egy új generációs modell kialakítása volt.

Az új MetaRun modell továbbra is piacvezető a súly, párnázottság és stabilitás tekintetében,

miközben 2017-ben az új modell megjelenése az ASICS márka japán származását hivatott kifejezni. Japán híres a tradicionális kézművesiparáról valamint a designról és csúcstechnológiáról, így ezek az elemek most harmóniában jelenhetnek meg a MetaRun 2017 tavaszi/nyári modelljén.

 

ASICS MetaRun 2017 Forrás: ASICS
ASICS MetaRun 2017
Kép forrása: ASICS

 

A modell színvilágát Japán színei inspirálták

A betonszürke a városi utcákat, a ködös fehér Tokió híres felhőkarcolóinak színét jelzi, a Shu-piros pedig az ősi tradicionális Shu-iro szín, amely a jó szerencsét szimbolizálja és Japán valamennyi templomán és szent helyén megtalálható.

A MetaRun megőrzi azokat a minőségi elemeket, amelyek a vezető hosszú távú futócipővé tették és amellyel a futók valamennyi rétegét lenyűgözi. Ez a modell is magasabban pozicionált az iparági átlaghoz képest azon négy fontos tulajdonságban, amelyek a hosszútávra tervezett futócipőknél a legfontosabbak: könnyű súly, stabilitás, illeszkedés és párnázottság.

 

MetaRun – Öt lélegzetállító technológiai újítás

FlyteFoam

Az ASICS új fejlesztése,a valaha létező legkönnyebb és legtartósabb középtalp, melybe szerves rostokat építettek be a legmagasabb fokú párnázottság érdekében.

AdaptTruss

Új fejlesztésű, forradalmi karbon stabilizálási talprendszer.

Sloped DUOMAX

Kétféle sűrűségű középtalp, amely finoman támogatja a dinamikus mozgást.

Optimized Upper

Fényes, egy rétegű Jacquard Mesh és MetaClutch külső héj külső saroktámasszal és beépített
memóriahabbal.

X-GEL

Hibrid high-tech gel anyag

 

ASICS MetaRun 2017 Forrás: ASICS
ASICS MetaRun 2017
Kép forrása: ASICS

 

Ismerd meg személyesen is

A Metarun 2017. februárjától kapható a , a Váci úti Spuri valamint a . A tavalyi modellt mi is teszteltük, olvasd el a véleményünket.